În lumea fermecată a poveștilor, aventurile nu cunosc limite, iar tânăra curajoasă Alice și loialul său prieten, Pălarierul, nu fac excepție.

Propunerile „Tipografiei de idei” din această săptămână sunt dedicate copilăriei și au debutat miercuri, 9 august, cu un spectacol de teatru și magie pentru copii, „Alice în Țara Minunilor”. Coproducție Les Chobeaux și Panda Show, evenimentul s-a desfășurat în parcul Muzeului Țării Crișurilor.

În lumea fermecată a poveștilor, aventurile nu cunosc limite, iar tânăra curajoasă Alice și loialul său prieten, Pălarierul, nu fac excepție. În căutarea unui prieten comun prețios, nimeni altul decât Mickey Mouse, cei doi s-au angajat într-o călătorie plină de surprize și provocări, alături de copiii prezenți la spectacol. Cu inima plină de hotărâre, dar și cu o doză generoasă de curiozitate, Alice și Pălarierul se lansează într-o misiune pentru a-l găsi pe Mickey, pe care Regina cea Rea l-a răpit cu dorința de a subjuga întreaga lume a distracției.

Fiind un spectacol interactiv, cu elemente de magie, copiii au avut ocazia să ajute personajele să salveze vacanța și s-au distrat pe cinste.

„Nu a fost doar un simplu spectacol, ci o călătorie magică și interactivă, unde copiii au fost eroii propriilor povești. Împreună cu personajele îndrăgite, au făcut echipă pentru a-l salva pe Mickey Mouse din încurcătură, au explorat lumea fantastică a Țării Minunilor și au fost înconjurați de elemente fascinante de magie. După spectacol, nu a lipsit invitația specială de a descoperi minunata lume a Muzeului Țării Crișurilor, o călătorie prin istorie și cultură, o oportunitate de a învăța și explora într-un mod distractiv și educativ. Ne bucurăm că am putut oferi o experiență completă și diversificată pentru întreaga familie”, au transmis reprezentanții Muzeului Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal.