Îndrăgitul interpret Paul Surugiu, alias Fuego, va susține la Oradea un concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun, intitulat „Stai cu mine de Crăciun!”. Spectacolul va avea loc în data de 7 decembrie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Devenit deja un simbol al Crăciunului, pentru numeroasele sale melodii dedicate sărbătorilor, peste 200 de piese de succes cu tematică de iarnă, Paul Surugiu - Fuego pornește la drum prin țară, într-un turneu național maraton, alături de band-ul său, format din muzicieni aparte, cu un spectacol special, de suflet, plin de emoții și nostalgii - „Stai cu mine de Crăciun!”.

„În stilul său caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie întreagă de trăiri, surprize, momente pline de umor, dar și de amintire. Două ore de concert live, cu premiere, dar și cu melodii cunoscute de public, toate în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă, prevestind venirea Crăciunului”, anunță organizatorii evenimentului.

Melodii, precum: „Vals de Crăciun”, „Colindă pentru părinți”, ”Atâta-i colinda”, „La mulți ani, e noaptea de Crăciun”, „E vremea colindelor” sau celebra „Împodobește, mamă, bradul” vor răsuna pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Oradea, într-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, recitări și versuri înalte, dar și o întreagă stare de bine.

„Vă aștept să ne bucurăm împreună de magia sărbătorii, de numeroasele emoții pe care le trăim! Vreau să uitați și voi și noi, pentru două ore, de toate problemele lumii actuale și să intrăm în atmosfera magică a Crăciunului. Vă aștept cu tot sufletul alături de noi, într-un Crăciun colindat, de Rai luminat! Vă iubesc!”, le transmite artistul orădenilor.

Biletele se găsesc online pe www.blt.ro și la casieria CCS, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00. Prețul este de 120 lei.