Teatrul Tineretului Metropolis organizează casting național pentru un rol feminin și un rol masculin. Castingul este dedicat actorilor cu vârsta între 19 - 25 ani, în vederea realizării spectacolului „Balena” (The Whale), de Samuel D. Hunter, în regia lui Andrei Huțuleac.

Repetițiile se vor desfășura în perioada aprilie - iunie 2023. Doritorii sunt rugați să trimită pe adresa de e-mail actori@teatrulmetropolis.ro următoarele:  un self-tape cu un monolog dramatic din dramaturgia contemporană - preferabil de forță și o înregistrare video cu o scurtă prezentare. Ambele materiale se vor trimite pe un link de transfer.

Castingul se va desfășura după cum urmează: 3-13 aprilie - înscrierea candidaților la adresa de e-mail menționată; 18 aprilie - anunțarea candidaților selectați pentru Etapa a II-a; 21-23 aprilie - desfășurarea etapei a II-a. În funcție de numărul candidaților selectați, etapa a doua va consta fie într-o serie de ateliere susținute la sediul teatrului, fie în întâlniri punctuale cu regizorul.