În parcul Muzeul Țării Crișurilor Oradea, sâmbătă, 12 august, de la ora 20.00, va avea loc un spectacol de teatru susținut de actorul Șerban Borda și Asociația Culturală „Art X” Oradea.

„Tipografia de Idei” vă invită sâmbătă, 12 august, începând cu ora 20.00, în parcul Muzeul Țării Crișurilor (str. Armatei Române nr. 1/A), la un spectacol de teatru susținut de actorul Șerban Borda și Asociația Culturală „Art X” Oradea.

„Spectacolul este o comedie spumoasă care pornește de la o serie de întrebări: Cât de importante sunt cuvintele? Dacă am trece dincolo de vălul cu care am fost acoperiți încă din copilărie, ne-am lovi, oare, de aceleași litere lipsite de vedere? Sau poate am descoperi altceva? Ce ați face dacă, fiind un membru al personalului de serviciu al teatrului, v-ați trezi în mijlocul scenei cu doar cinci minute înainte ca spectacolul să înceapă? Ei bine... cu siguranță ați pune în scenă un adevărat spectacol! Probabil că ați revela cu uimire magia care se naște în cele mai simple trucuri, iar întreaga sală ar izbucni în hohote de râs, deoarece toți ar înțelege că tainele păstrate sub lacătul copilăriei au fost redescoperite în toată splendoarea lor. Sau poate că i-ați încuraja pe spectatori să se alăture și să înțeleagă că nici măcar cortina nu poate separa arta de pe scenă de arta ce pulsează în inimile celor din sală”, este de părere actorul Șerban Borda.

Evenimentul este organizat de Muzeul Țării Crișurilor Oradea - Complex Muzeal împreună cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, Centrul de Cultură al Județului Bihor și Armonix Centru Educațional SRL și în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, alături de partenerii privați Mr. Bean, Bers Nova și D&C Oradea.

Această manifestare face parte din proiectul cultural estival „Tipografia de idei” | #hailamuzeu, implementat în cadrul Programului Interreg România-Ungaria ROHU446 și finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și cofinanțat de statele partenere în program, România și Ungaria.

Intrarea este gratuită!