Astăzi, de la ora 19.00, la Sala Arcadia se va juca spectacolul Trei Femei Înalte de Edward Albee, reprezentaţia desfăşurându-se sub egida FNT 31 Festivalul Național de Teatru.

Textul este considerat o capodoperă a teatrului contemporan și a fost laureat cu Premiul Pulitzer și Premiul Cercului Criticilor de Dramă New York. Spectacolul montat la Oradea de tânăra regizoare Diana Păcurar a intrat, de asemenea, în atenția criticilor și a primit o nominalizare la Gala Premiilor Uniter, la categoria debut, iar acum face parte din selecția Festivalului Național de Teatru, unul dintre cele mai importante festivaluri de profil din România. „Cât de mult îți poți asuma propriile greșeli? Cum reușești să faci pace cu tine însăți, în diferitele etape ale vieții tale? Șansa de a da timpul înapoi te-ar face să mai schimbi ceva? Dacă ți s-ar oferi șansa de a porni din nou în călătoria vieții tale, cum ai reacționa în fața provocărilor? Descoperă întâlnirea dintre trei femei, trei perspective și un singur destin implacabil - spectacolul Trei femei înalte surprinde povestea unei vieți, din puncte de vedere diferite, care se intersectează în momente-cheie, pline de emoție și subiectivism”, se arată în descrierea spectacolului.
Din distribuţie fac parte: Corina Cernea, Mihaela Gherdan, Alina Leonte şi Eugen Neag.
Biletele s-au pus în vânzare pe eventim şi se pot achiziţiona şi cu o oră înainte de spectacol.
Accesul în sala de spectacol este posibil respectând normele în vigoare, cu prezentarea dovezii vaccinării sau a trecerii prin boală.