Au fost modificate forma și conținutul rapoartelor privind transferurile de fonduri pentru activitatea de remitere de bani a căror limită minimă reprezintă echivalentul în lei a 2.000 euro.

Au fost modificate forma și conținutul rapoartelor privind transferurile de fonduri pentru activitatea de remitere de bani a căror limită minimă reprezintă echivalentul în lei a 2.000 euro.
Obligația declarării beneficiarului real de către o serie întreagă de firme și alte entități să fie amânată până pe 1 octombrie 2021.
Inițiativa JEREMIE a fost lansată, în anul 2006, de CE și FEI, care face parte din Grupul Băncii Europene de Investiții (BEI) a avut un buget inițial de 100 milioane euro, alocat prin Programul Operațional Creșterea Competitivității Economice, bugetul fiind ulterior suplimentat la 225 milioane euro.
Hotărârea privind aprobarea Programului National Apicol pentru perioada 2020-2022 vizeaza o serie de modificări şi completări la Programul naţional apicol.
Ministerul Finanțelor (MF) a elaborat un proiect de act normativ prin care propune o serie de măsuri necesare pentru protejarea sănătății cetățenilor, pentru evitarea blocajelor în activitatea unităţilor fiscale centrale și pentru aplicarea unui tratament unitar debitorilor care au făcut obiectul unei inspecții fiscale sau verificării situației fiscale personale.
Alocările au fost prioritizate în funcție de rezultatele analizei SWOT și analizei nevoilor care au fost efectuate în cadrul MADR în parteneriat cu mediul asociativ din agricultură, ținându-se cont totodată de prioritățile programului de guvernare.
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) achită, în această perioadă, fermierilor, crescătorilor de animale subvențiile agricole aferente anului de cerere 2020. Termenul limită pentru virarea banilor către fermieri este 30 iunie 2021.
Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Bihor informează contribuabilii că a fost prorogat termenul pentru depunerea notificării privind intenția de restructurare a obligațiilor bugetare până la data de 30 septembrie 2021.
Valoarea maximă a sumelor care se pot plăti fermierilor este de 14.617,5 lei pe hectar, echivalentul a 3.000 de euro, iar plafonul total alocat pentru subvenţia la hectar la usturoi se ridică la 15.000.000 de lei, echivalentul a 3.078.000 de euro.
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Bihor solicită proprietarilor de exploataţii domestice sau sălbatice ţinute în captivitate, precum şi asociațiilor de vânătoare și membri acestora care desfășoară activități specifice, sprijinul în difuzarea informațiilor de interes general.