A început asfaltarea a încă două străzi din cartierul Grigorescu: Fabian Imre și Stelian Vasilescu, care au, împreună, o lungime de aproape 1 km.

„În prezent, se toarnă stratul de legătură (binder), după care va urma stratul final de asfalt, cel de uzură. Ulterior vor fi realizate marcajele și montate indicatoarele rutiere. Cele două străzi vor avea trotuare delimitate de borduri prefabricate din beton. Colectarea apelor pluviale este asigurată de pante transversale și longitudinale spre gurile de scurgere proiectate la marginea străzii, de unde vor fi conduse mai departe către căminele colectoare. Totodată, în cadrul lucrărilor de modernizare sunt amenajate accesurile la proprietăți, respectiv 44 de accesuri pe strada Stelian Vasilescu și 51 pe strada Fabian Imre. De asemenea, de-a lungul celor două străzi se vor amenaja spații verzi între trotuare și limitele de proprietate, în suprafață totală de peste 1.000 mp”, precizează Primăria Oradea.

Executantul lucrărilor este Global Industrial, valoarea contractelor de lucrări pentru cele două străzi fiind de 2,1 milioane lei.