Lucrările de modernizare a străzii Ep. Ioan Alexi din cartierul Oncea, pe tronsonul cuprins între str. Poet Gh. Pituț și str. Cucului au fost finalizate.

„Investiția a presupus asfaltarea a 630 m de stradă și a constat în realizarea canalizării pluviale, montarea bordurilor la carosabil, realizarea fundației de balast, a stratul de balast stabilizat și a stratului de mixtură asfaltică, dar și în amenajarea trotuarelor și a acceselor la proprietăți. În continuare urmează să fie finalizată și modernizarea străzii Cardinal Alexandru Todea, cu o lungime de 410 m, recepția lucrărilor urmând să aibă loc în prima decadă a lunii aprilie”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

Pentru ambele străzi, executantul lucrărilor este Drumuri Orășenești, iar valoarea contractului de execuție este de 1.705.012 lei (fără TVA) pentru str. Ioan Alexi și 1.501.122 lei (fără TVA) pentru Cardinal Alexandru Todea.

Totodată, modernizarea străzii Cucului (653 m) cuprinsă între str. Matei Corvin și Parcul Soarelui este realizată în proporție de 80%.