A început asfaltarea celor peste 100 de locuri de parcare pe care Primăria Oradea le amenajează în Cartierul Nufărul, în zona str. Constantin Nottara și în zona str. General Nicolae Șova.

Astfel, pe o suprafață de 2.679 mp, se amenajează 104 locuri de parcare, din care 68 de locuri în parcarea cu acces din str. Constantin Nottara și 38 de locuri în parcarea din zona str. Gen. Nicolae Șova.

După turnarea stratului de binder, se va așterne stratul de uzură, iar apoi se vor marca locurile de parcare.

În cadrul proiectului a fost realizată și partea de canalizare pluvială, urmând să fie amenajate accese noi, carosabil, trotuare, spații verzi și iluminat public. Lucrările sunt realizate de asocierea Macrom Hidroconstruct, Construct Drumuri Group și Madlev Cons. Valoarea contractului de lucrări (proiectare+execuție) este de aproape 760 de mii de lei. Între cele două parcele de pe str. C. Nottara și str. Gen. N. Șova, municipalitatea a mai amenajat o parcare cu 22 de locuri. Acestea sunt deja finalizate.

Prin urmare, în total pe cele trei parcele din zona str. C. Nottara se amenajează 126 de locuri de parcare, care vor rezolva accesul optim al locuitorilor la zonele din jurul locuințelor, pentru ca circulația rutieră și pietonală să se desfășoare în condiții normale.