În perioada 11 februarie – 3 martie nu se va putea circula pe o serie de străzi şi tronsoane de străzi din cauza lucrărilor edilitare.

Circulaţia rutieră pe strada Jean Calvin, tronsonul cuprins între străzile Iuliu Maniu și Episcop Mihai Pavel, este închisă pentru lucrări la reţeaua de canalizare. De asemenea, din 17 februarie nu se va mai circula pe podul peste Peţa din Calea Aradului.

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat luni, 10 februarie, la solicitarea constructorului, închiderea circulației rutiere pe strada Jean Calvin – tronsonul cuprins între străzile Iuliu Maniu și Episcop Mihai Pavel, în perioada 11 februarie – 3 martie. Închiderea circulației este necesară pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare pe strada Jean Calvin. În această perioadă, autovehiculele care doresc să ajungă de pe strada Iuliu Maniu pe strada Primăriei vor putea utiliza strada Arany Janos.

Tot în cadrul ședinței de luni s-a aprobat restricționarea circulației pe podul peste Peța din Calea Aradului, pe o perioadă de 60 de zile, începând din 17 februarie. Circulația de pe partea dreaptă la ieșirea din Oradea spre Arad va fi deviată pe partea opusă, pentru derularea lucrării „Extindere linie nouă de tramvai pe traseul Calea Aradului – str. Făgărașului – Lucrări pod peste pârâul Peța”.