Municipalitatea orădeană anunță că se prelungesc cu două luni restricțiile de circulație în zona centrală a orașului. Autoritățile au luat decizia la solicitarea constructorilor care amenajează scuaruri și transformă mai multe porțiuni în zone pietonale.

Reprezentanții Primăriei Oradea au decis să prelungească până în luna aprilie restricțiile de circulație din zona centrală a orașului. Constructorii care lucrează în centrul orașului au solicitat prelungirea restricțiilor.

„Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat azi, 25 ianuarie, la solicitarea constructorului, prelungirea închiderii circulației rutiere pe str. Iosif Vulcan, Nicolae Grigorescu și strada Libertății în perioada 13.01.2021-31.03.2021, pe porțiunea strada Iosif Vulcan- str. Libertății – str. Nicolae Grigorescu. Prelungirea este necesară în vederea executării lucrărilor la obiectivul ”Pietonalizare zona str. Libertății pe porțiunea strada N. Grigorescu”. De asemenea, tot azi Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a aprobat la solicitarea constructorului prelungirea restricțiilor de circulație existente în perioada 13.01.2021-31.03.2021 pe strada Avram Iancu respectiv Piața Ferdinand”, anunță Primăria Oradea.

Pe strada Aurel Lazăr se desfășoară lucrări de amenajare în vederea transformării acesteia în zonă pietonală, iar în Piața Ferdinand sunt în derulare lucrări de reabilitare, modernizare și refacere ale scuarurilor.