Open Tribe este o academie de business și leadership care își propune să facă diferența în viața orădenilor și să ducă România la un alt nivel.

Moştenirea cea mai valoroasă în care un părinte poate să investească este şansa de a-i oferi copilului mentalitatea de antreprenor şi valorile cu care va face diferenţa în viaţa lui şi a altora.

„O nouă etapă în evoluția noastră, prin intermediul dezvoltării ințeligenței emoționale - aceasta este misiunea echipei Open Tribe”, explică drd. Réka Balog. 

Potrivit acesteia, luna iulie s-a încheiat pentru membrii academiei orădene cu un eveniment organizat vineri seară la Ramada de tinerii academicieni care au demonstrat că diferențele dintre generații se pot estompa, dacă lucrăm conștient la ele.

„De data aceasta, copiii sunt cei care vin cu soluții, ei sunt cei dornici de o comunicare mai bună cu părinții lor. Noile generații sunt deschise spre schimbare, fiind înzestrate cu o inteligență emoțională, fapt care le oferă viziune în viață”, mai spune Réka Balog. Misiunea academiei orădene este aceea de a construi aripi suficient de lungi acestor tineri, astfel încât potențialul lor să fie pus în valoare la cote maxime.