Aflată de 20 de ani pe piața din Oradea, Connect Group România este din multe puncte de vedere unitatea de top a grupului belgian. Nu doar datorită dimensiunii fabricii sau instalațiilor de producție avansate, ci și deoarece aici există toate domeniile de activitate - asamblarea cablurilor, asamblarea plăcilor de circuite imprimate și construcțiile modulare - toate sub același acoperiș.

Având motto-ul: „să atingem excelența dincolo de așteptările clienților noștri”, Connect Group România continuă să se focuseze pe creșterea „amplă”, atât în ceea ce privește cifra de afaceri, dar și din punctul de vedere al calității.

“Investim considerabil în utilaje noi, mai rapide și mai bune, în produse software care cresc eficiența producției noastre și în instruirea celor care lucrează cu respectivele utilaje și produse software.”

Proiectul pentru învâțământul dual “Campus Oradea” vine ca o gură de aer pentru firmele care și-au dat seama că nu mai există forță de muncă calificată și își doresc să contribuie activ la dezvoltarea competențelor necesare în diverse sectoare precum industrial, mase plastice, instalaţii, construcţii etc.

În acest sens, Connect Group România sau Connectronics România a decis să se alăture acestui proiect. Debutul se face printr-o colaborare cu Colegiile Tehnice “Traian Vuia” și “Mihai Viteazul”, cu 5 locuri pentru specializarea - Electromecanic utilaje și instalații industriale și 12 locuri pentru specializarea - Electronist aparate și echipamente.

Pentru a încuraja înscrierea elevilor la acest proiect Connect Group România va acorda o busă de studiu în cuantum de 200 lei/lună, iar pentru cei ce vor avea rezultate deosebite se va acorda încă o bursă de merit în valoare de 200 lei/lună. Transportul elevilor dinspre campus spre locația de practică, va fi de asemenea asigurat.

După finalizarea studiilor, cei ce au învățat în cadrul Campusului se vor putea angaja în cadrul companiei, beneficiind de condiții avantajoase.

În momentul de față cei ce lucrează la noi se bucură de urmatoarele:

  • Program de lucru în 2 schimburi

  • Loc de muncă stabil

  • Un mediu curat și o echipă foarte prietenoasă

  • Transport gratuit

  • Tichete de masa în valoare de 30 RON/ZI

  • Bonus de instalare (500 RON NET) oferit la o lună după angajare.

  • Bonus de recomandare (500 RON NET). Valabil pentru angajații noștri care ne recomandă o cunoștință.

  • Actualizări salariale anuale

  • Bonus anual

  • Evenimente organizate cu angajații: petrecerea de sfârșit de an, picnicul familiei Connect, acțiuni de curățenie, împădurit, Swimathon.