Copiii și educatoarele de la Grădinița cu program prelungit Nr. 52 și Grădinița cu program prelungit Nr. 35 au sărbătorit împreună Ziua Naţională a României.

Vremea rece și ploioasă nu i-a împiedicat pe copii, alături de directoarea Ioana Sala – responsabil de proiect și Ramona Mocan – coordonatoarea proiectului, să sărbătorească împreună Ziua Naţională a României.

„Am avut alături părinții copiilor și invitați de seama: doamna Inspector școlar educație timpurie, limba română – Georgeta Bara, doamna director  Rodica Ștef de la GPP Nr. 46, doamna director Lucia Balaj de la GPP Nr. 25 și doamna director Cornelia Borz de la GPP nr. 34.

Ne-au încântat privirile și auzul, Ansamblul folcloric „Nuntașii Bihorului”, un ansamblu tradițional cu o vechime de peste 59 de ani de activitate neîntreruptă, un fecior al Bihorului - „Ciprian Mocan”, solista Raluca Pop, Ansamblu Crișana și Corul bărbătesc Traiana Moșoiu. Bucatele bogate în arome și ingrediente tradiționale au fost preparate cu dragoste și respect față de tradiție putând fi întinse pe mesele din curtea gătită de sărbătoare a grădiniței”, susține profesoara Ramona Mocan de la GPP Nr. 35.