Actorii Companiei teatrale independente Trendart Oradea - „Comoara cu povești” au marți, 22 iunie, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 30 din Oradea, spectacolul de succes „Hainele cele noi ale împăratului”, adaptare scenică Michelle Art, după cunoscuta poveste al lui Hans-Christian Andersen.

Este vorba despre una dintre cele mai cunoscute povești pentru copii, care prezintă soarta împăratului mai preocupat de propria-i îmbrăcăminte decât de oștiri și de împărăție. Pe lângă momentele amuzante, piesa reprezintă și o sursă foarte bună de învățăminte pentru cei mici.

Regia artistică este semnată de Nora Tiu Chiriac; scenografie, păpuși, costume: Csuri Emese; inginer de sunet și procesare studio: ing.Veres Laszlo; inginer de sunet: Lucian Obadă. Managementul trupei este asigurat de Marius Aron și Eric Christian Aron.

Din distribuție fac parte actorii Nora Tiu, Daniel Teszler, Eric Aron și Loredana Ionaș. Reprezentațiile de până acum ale trupei orădene au fost primite cu bucurie și entuziasm atât de copii, cât și de cadrele didactice din Oradea, județ, dar și din țară.