Grupul de majorete al Liceului Don Orione (D.O.ora) a participat sâmbătă, 6 mai, la București, la concursul internațional Bucharest Dance Awards 12.

Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 6 mai, între orele 8.00-23.00, în Sala Rapsodia din Centrul Vechi al Capitalei.

Bihorencele noastre au uimit juriul prin complexitatea exercițiilor executate, obținând premiul I la secțiunea majorete, 7-9 ani. Sala a aplaudat frenetic grațioasele fete, determinându-le să fie sigure în executarea dificilelor elemente de gimnastică, impresionând, totodată, prin disciplină și sincron.

Felicitări profesorului orionin Teodora Moga, pentru investiția profesională și pentru relația excepțională pe care o dezvoltă cu fetele.

„Sunt mândru de implicarea și realizările colegei mele, Teodora, de modul cum reușește să gestioneze relația cu micuțele noastre majorete și de rezultatele obținute cu precădere în ultimul timp. Cât despre fete, ce să spun? Ele sunt o parte din diamantele în curs de șlefuire ale liceului nostru, care deja strălucesc”, ne-a declarat prof. Alexandru Stoica, directorul Liceului Don Orione Oradea.

„Aș vrea să mulțumesc, pe această cale, domnului director, Alexandru Stoica, părintelui Valeriano Giacomeli, domnului Rogojan Florin și, mai ales, sponsorilor și părinților fetelor, care au făcut posibilă deplasarea în condiții optime la București”, a adăugat prof. Teodora Moga.