Cea mai așteptată ediție a evenimentului va avea loc luni, 18 decembrie, un eveniment care va marca bucuria și magia Sărbătorilor de Iarnă, și care se va desfășura pe durata a opt ore.

 

Târg cu Sârg, ediție specială de sărbători, va completa lumea deliciilor producătorilor locali de produse alimentare cu o varietate de produse handmade, transformând un simplu loc de cumpărături într-o experiență autentică de sărbătoare.

Standurile vor abunda de mezeluri, brânzeturi, miere și produse apicole, siropuri și gemuri, vinuri locale, bere artizanală, până la decorațiuni și jucării handmade și alte diverse produse handmade, create pentru ca vizitatorii să ducă acasă nu doar obiecte frumoase, dar mai ales emoții și amintiri speciale.

Surprizele nu se opresc aici. Elevii de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” - Specializarea Alimentație publică și turism, asistați de profesorii lor, vor susține, în cadrul proiectului „Școala ne învață, noi aplicăm”, un atelier de bunătățuri și vor pregăti pentru vizitatorii târgului pogăci, cornulețe și alte bunătățuri.

„Prin această ediție specială, dorim să oferim vizitatorilor nu doar produse de calitate, ci și experiențe autentice și conexiuni cu comunitatea noastră creativă. Îi invităm să sărbătorească spiritul sărbătorilor alături de noi, bucurându-se de fiecare detaliu și descoperind cadoul perfect în mijlocul acestui univers de frumusețe și creativitate”, declară Adrian Felea, membru Rotary Club Insignis.

„Târg cu Sârg” va avea loc luni, 18 decembrie, Cetatea Oradea, Corp F (sală evenimente), între orele 12.00 – 20.00. Intrarea la eveniment este gratuită.

Evenimentul este organizat de Rotary Club Insignis, în parteneriat cu Visit Oradea, Primăria Oradea și Romcom.