Perechea formată din Șerban Clit și Aurora Gioncada, de la Clubul Exclusive Dance Oradea, a participat, weekend-ul trecut, la Transylvanian Grand Prix Sibiu, una dintre cele mai prestigioase competiții de dans sportiv din țară, obținând titlul de campioni europeni la tineret, dansuri Standard.

Clubul Exclusive Dance Oradea a fost prezent, în weekend-ul 4-6 noiembrie, la una dintre cele mai prestigioase competiții de dans sportiv din țară, organizată în Sibiu, și anume Transylvanian Grand Prix Sibiu. În cadrul acestei competiții, pe lângă categoriile de clasă, au fost organizate și trei campionate mondiale și un campionat european.

Perechea reprezentantă a clubului, formată din Șerban Clit și Aurora Gioncada, s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, obținând titlul de Campioni Europeni la Tineret, dansuri Standard.

De asemenea, perechea formată din Paul Păscar - Ariana Andreescu a obținut rezultate deosebite în cadrul Campionatului mondial de Latino sub 21 de ani și a competiției WDSF tineret latino.

Rezultate sportivilor „Exclusiviști” au fost următoarele: Șerban Clit - Aurora Gioncada, European Championship Youth Standard, medaliați cu aur; Paul Păscar - Ariana Andreescu, World Championship Under 21 Latin, locul 19 din 88 perechi participante; Paul Păscar - Ariana Andreescu, WDSF Youth Latin, locul 8 din 57 perechi participante; Sebastian Burcă - Alexandra Burcă, la Open latino 6-9 ani, locul 3; la Open Standard 6-9, finală, locul 7, iar la Clasa E 6-11 semifinală, locul 10; Sebastian Pușcaș - Miruna Miheș, la Clasa E 12-15, locul 3; Liviu Gale – Maya Ivan, la Clasa D 12-15 ani, locul 4, iar la Open Basic latino 12-13 ani, tot locul 4; Răzvan Gale – Raysa Borza, locul 8 din 22 la Open Basic Standard, și locul 6 din 28 de perechi la Open Basic Latino.

„Felicitări sportivilor noștri! Felicitări părinților pentru implicare și susținere! Felicitări organizatorilor acestui eveniment!”, este mesajul transmis de Florin Culda și Oana Veszi, antrenorii Clubului Exclusive Dance Oradea.