Mai bun, mai aproape, de la ai tăi, „Târgul cu Sârg”, aflat la cea de-a cincea ediție, va avea loc joi, 13 iulie, în Cetatea Oradea, având ca scop promovarea producătorilor locali din Bihor.

 

„Ne bucurăm de prezența, din ce în ce mai mare, atât a producătorilor locali, cât și a vizitatorilor. În cadrul evenimentului Târg cu sârg, ne dorim atât să îmbunătățim interacțiunea dintre producătorii locali și instituțiile locale, cât și promovarea acestora în rândul bihorenilor”, anunță Remus Roșca, de la Rotary Club Insignis.

Potrivit acestuia, la târg vor fi prezenți peste 20 de producători locali de mezeluri, lactate, siropuri și gemuri, zacuscă, fructe și legume proaspete, pălincă și vin.

Fiecare ediție caută să aducă un plus valoare producătorilor, iar la ediția cu numărul cinci, workshop-ul va avea ca subiect: „Relația dintre DSVSA și producătorii locali văzută la un parteneriat”.

„În urma discuțiilor cu producătorii din primele patru ediții, s-a identificat o provocare, și anume interacțiunea din producători și instituțiile statului. Pe fondul acestei provocări, acest workshop vine în întâmpinarea relației dintre producători și DSVSA, mai ales că aceasta din urmă este o instituție cheie în viața oricărui producător”, mai transmit reprezentanții Rotary Club Insignis, organizatorii evenimentului.

Workshop-ul destinat producătorilor va avea loc joi, 13 iulie, în Cetatea Oradea, Corp F (sală evenimente), între orele 14.45 – 16.00. “Joi, în cadrul evenimentului, o să poți purta o discuție deschisă despre problemele cu care ce confrunți. Te așteptăm!”, este invitația adresată de Adrian Felea, membru Rotary Club Insignis și coordonator workshop.

Evenimentul destinat publicului se va desfășura tot joi, 13 iulie, în Cetatea Oradea, Corp F (sală evenimente), dar între orele 16.00 – 20.00. Intrarea la eveniment este gratuită.

Astfel, orădenii, și nu numai, care caută produse locale, care vor să cunoască producători locali ce se străduiesc să ofere produse de bună calitate, care vor să înțeleagă importanța producătorilor locali pentru dezvoltarea zonei, dar și a economiei naționale, sunt așteptați la eveniment.