Un accident rutier spectaculos s-a produs pe pasajul ce supratraversează Bulevardul Dacia, spre Vama Borş. O autoutilitară aparţinând OTL a fost pur şi simplu aruncată peste parapet de un camion de transport marfă.

Autoutilitara era staţionată, în jurul orei 12.30, cu avariile pornite, în alveola destinată transportului public dinspre ieşirea de pe pasaj, pe direcţia Pod Densuşianu-Strada Podului, spre Biserica Baptistă.

„Autoutilitara era staţionată, cu avariile pornite, în alveola destinată transportului public în timp ce echipa de intervenţie executa lucrări de curăţenie şi întreţinere la adăpostul din staţia de autobuz (linia 14, sensul de mers spre Biserica Baptistă), când a fost lovită, din spate, de un vehicul şi împinsă, cu partea din faţă, peste parapetul metalic de pe marginea şoselei.

Un singur angajat al societăţii a suferit răni uşoare şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri”, se arată într-un comunicat al OTL SA.

A fost apelat serviciul unic de urgenţă şi la locul accidentului s-au prezentat echipaje ale Poliţiei Rutiere, Ambulanţei, SMURD şi un echipaj specializat pentru servicii de descarcerare de la Pompieri.

Pe şoseaua de centură circulaţia s-a derulat timp de aproape două ore cu mare dificultate. Coada de autovehicule s-a întins de la Podul Densuşianu, până la giraţia spre comuna Sântandrei.