Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit, duminică după amiază, în zona unor clădiri dezafectate din stațiunea Băile Felix. Medicii legiști urmează să stabilească cauza morții.

Potrivit informațiilor transmise de Alin Lazar, ofițer de presă al IPJ Bihor, la data de 11 februarie a.c., la ora 16.43, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, în proximitatea unei clădiri dezafectate din localitatea Băile Felix, a fost găsită o persoană decedată.

„Polițiștii din Băile Felix, alături de specialiști criminaliști, s-au deplasat la fața locului, persoana decedată fiind identificată ca fiind un bărbat de 45 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor”, a transmis Alin Lazar. Potrivit acestuia, în prezent, nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului bărbatului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. Polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix continuă cercetările în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii tragicului eveniment.