O orădeancă a fost tăiată la o mână cu un cuțit iar o alta a fost lovită și amenințată de un bărbat, fostul concubin al uneia dintre ele, după ce toți trei au sărbătorit, cu alcool, de 8 martie.

Cei trei s-au întâlnit, luni seara, pentru a sărbători împreună Ziua femeii, dar, pe fondul consumului de alcool și a geloziei bărbatului, petrecerea s-a lăsat cu scandal. Potrivit primelor cercetări, orădeanul de 43 de ani le-a invitat în apartamentul său pe fosta concubină, în vârstă de 37 de ani și o prietenă a acesteia, în vârstă de 44 de ani. După ce ar fi băut împreună, când cele două femei au vrut să plece acasă, a început cearta. Nervos, bărbatul a luat un cuțit din bucătărie, cu care a tăiat-o la un deget pe femeia de 44 de ani, iar pe fosta lui concubină a lovit-o și amenințat-o. În urma altercației, victima tăiată la mână, cu leziuni superficiale, a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Bărbatul a ajuns și el la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie, după ce a trecut, mai întâi, pe la Poliție.

"Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 22.13. Polițiștii de ordine publică orădeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului, bărbatul în vârstă de 43 de ani fiind depistat în fața blocului și imobilizat. Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Oradea iar ulterior a fost internat. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe și amenințare”, a declarat comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Deși polițiștii au început demersurile pentru emiterea unui ordin de protecție pe numele bărbatului, acesta nu a mai fost emis, fosta lui concubină refuzând acest lucru.