Un conflict a izbucnit, marţi seara, între mai multe persoane, fiind nevoie de intervenţia luptătorilor de la acţiuni speciale pentru aplanarea altercaţiei. După ce s-au şicanat în trafic, ocupanţii a două maşini au ajuns cu autoturismele în şanţ iar apoi s-au luat la bătaie.

Potrivit informaţiilor transmise de IPJ Bihor, marți, 1 august a.c., la ora 18.35, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin 112, polițiștii bihoreni au fost solicitați să intervină pe DN1, la ieșirea din localitatea bihoreană Oșorhei, unde s-a produs un accident rutier, urmat de un conflict spontan, între mai multe persoane.

“În urma investigațiilor efectuate la fața locului de polițiștii rutieri, s-a constatat că, un bărbat de 37 de ani, din localitatea Săbolciu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, în afara localității bihorene Oșorhei, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi depășit un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Tileagd, iar la revenirea pe banda de circulație, a acroșat autoturismul condus de tânărul de 19 ani, ambele autoturisme intrând într-un șanț. În urma accidentului rutier, bărbatul de 37 care a condus unul dintre autoturisme și alte patru persoane cu vârste cuprinse între 20 și 26 de ani, toți din localitatea Săbolciu, pasageri în același autoturism, au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Bihor. Totodată, în urma accidentului rutier, există suspiciunea că între pasagerii celor două autovehicule implicate în evenimentul rutier, s-ar fi declanșat o altercație spontană, pe fondul unor neînțegeri mai vechi. Altercația a fost aplanată cu operativitate de polițiștii bihoreni împreună cu luptătorii de la acțiuni speciale. În urma altercației, trei persoane de 26, 24 respectiv 23 de ani, toate din localitatea Săbolciu, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, reclamă că ar fi fost agresați de doi ocupanți ai celuilalt autoturism, respectiv un bărbat de 32 de ani și un tânăr de 20 de ani, ambii din localitatea Tileagd.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și loviri sau alte violențe iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier Bihor și polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii evenimentelor, urmând ca, în funcție de rezultat, să fie dispuse măsuri legale în consecință.

Foto: InfoTrafic Oradea&Bihor - Péter Géza