O persoană a fost accidentată mortal vineri seara de un tren, în cartierul Ioșia din municipiul Oradea.

Vineri, 16 iunie, la ora 22.07, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor au fost sesizați prin SNUAU 112 că, o persoană a fost accidentată mortal de un tren, în cartierul Ioșia din municipiul Oradea.

Polițiștii de la transporturi s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, în urma investigațiilor efectuate, au constatat că, persoana a fost accidentată de trenul care circulă pe relația Timișoara Nord - Oradea, în timp ce se afla în zona de siguranță a căii ferate.

Persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat de 58 de ani, din municipiul Oradea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciunea ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment.