În weekend, nu mai puțin de 3 minori au fost dați dispăruți. Ana-Maria Alina Priboi, de 15 ani, și Emanuel David Varga, de 17 ani, au dispărut vineri, iar Monika Rozalia Kegyes, de 17 ani, duminică, de la o casă de tip familial din comuna Oșorhei.

 

Polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați vineri, 24 decembrie, de reprezentanții unei case de tip familial din localitatea Oșorhei, județul Bihor, că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11.00, doi minori – Ana-Maria Alina Priboi, de 15 ani, și Emanuel David Varga, de 17 ani, au plecat voluntar de la casa de tip familial din comuna Oșorhei, în care erau instituționalizați şi nu au mai revenit.

Ana-Maria Alina Priboi are aproximativ 1,69 m înălțime, în jur de 50 de kg, constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr blond, lung. Emanuel David Varga are aproximativ 1,55 m, în jur de 50 kg, constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr șaten.

Sâmbătă, 25 decembrie, polițiștii aceleiași secții au fost sesizați de reprezentanții aceleiași case de tip familial din Oșorhei că, în jurul orei 13.00, și minora Monika Rozalia Kegyes, de 17 ani, a plecat voluntar de la casa de tip familial și nu a mai revenit în centrul în care era instituționalizată.

Fata are aproximativ 1,67 m înălțime, în jur de 50 de kg, constituție atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, drept, de lungime medie.

În niciunul din cele trei cazuri nu au fost furnizate detalii cu privire la vestimentația pe care minorii o purtau la data dispariției. Toți trei au mai fost plecați în repetate rânduri, revenind sau fiind găsiți de polițiști de fiecare dată.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.