Un șofer în vârstă de 70 de ani, din Aleșd, a murit, luni, după ce i s-a făcut rău.  Bărbatul a coborât din mașină și a căzut inconștient pe marginea DN1, pasagerul care era cu el cerând ajutor la 112.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Bihor, luni, la ora 12.41, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au fost sesizați, în urma unui apel primit prin 112, că, în proximitatea localității Săbolciu, pe marginea părții carosabile a DN1, se află un bărbat, care ar fi inconștient.

„La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea și criminaliști. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 70 de ani, din localitatea Aleșd. Din primele investigații a reieșit că bărbatul ar fi coborât din autoturismul pe care îl conducea, iar apoi i s-ar fi făcut rău, pasagerul din autoturism solicitând, prin apelul de urgență, intervenția personalului medical”, a precizat agent șef Alin Laza, ofițer de presă al IPJ Bihor.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de personalul medical, a fost declarat decesul bărbatului, la fața locului. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și a cauzelor în care s-a produs nefericitul eveniment.