Un bărbat de 47 ani a decedat sâmbătă, după ce a fost prins între bena unei autobasculante de transport nisip și peretele unei case, în satul Grădinari, comuna Drăgănești.

Pompierii Secției Beiuș au intervenit la fața locului, în jurul oreai 11.00, cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj de prim ajutor, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean și echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Oradea.

Poliţiştii bihoreni s-au deplasat și ei, cu operativitate, la faţa locului și au identificat persoana ca fiind un bărbat de 47 de ani, din localitatea Tărcaia, județul Bihor. Nu există suspiciunea că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

În urma evenimentului, bărbatul a suferit leziuni care, din nefericire, au condus la decesul acestuia, la fața locului

„Din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a declarat Alina Butaci, de la Compartimentul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului Pentru Situațșii de Urgență „Crișana”.

Polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Beiuș continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment. De asemenea, au fost anunțați reprezentanții ITM Bihor.