Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au anunţat, joi, că un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost arestat preventiv pentru omor, după ce ar fi ucis în bătaie un alt bărbat, în localitatea Adoni din comuna Tarcea.  

Potrivit comunicatului transmis de anchetatori, prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor din data de 24.07.2024 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul D.A.I., în vârstă de 59 ani pentru

săvârşirea infracţiunii omor, prev. de art. 188 alin. 1 C.pen. “Din mijloacele de proba administrate în cauză a rezultat următoarea situaţie de fapt:

în data de 20 iulie 2024, în timp ce se aflau la construcția improvizată care este situată în extravilanul localității Adoni, pe fondul unui conflict spontan, numitul D.A.I. i-a aplicat mai multe lovituri numitului K.B.G., lovituri ce au produs traumatisme toracice și cervicale cu fracturi costale multiple, unele cu volet costal, fractură de stern și laringe, hemotorace stâng, contuzie cord, care au condus la decesul victimei K.B.G”, se arată în comunicatul Parchetului Bihor. Prin ordonanţa din data de 24.07.2024 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, inculpatul a fost reţinut pe o durată de 24 ore. În aceeaşi zi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a formulat propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor dispunând arestarea preventivă a inculpatului D.A.I., pe o perioadă de 30 de zile. La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor - Serviciul de Investigaţii Criminale.