Motocicletă acroşată

Duminică, pe strada Oneştilor din Municipiul Oradea, un orădean de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier „Oprire" de la ieşirea dintr-o parcare şi nu a acordat prioritate de trecere. Astfel, a acroşat cu partea laterală stângă o motocicletă condusă pe drumul prioritar de un orădean de 41 de ani. În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit leziuni uşoare. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

 

Răsturnat în şanţ

Tot duminică, pe DN 79, în afara localităţii bihorene Gepiu, un orădean de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Astfel, maşina s-a răsturnat în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma accidentului rutier, o femeie de 65 de ani, din comuna Roşiori, pasageră în autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital. Leziuni mai puţin grave a suferit o altă pasageră a sa, o femeie de 46 de ani, din Oradea.

Pieton acroşat

Un alt accident s-a produs, tot duminică, pe drumul comunal 290, în localitatea bihoreană Tămaşda. Un bărbat de 35 de ani, din Municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în timpul depăşirii unui pieton. Astfel, a acroşat uşor un bărbat de 64 de ani, din Tămaşda, care se deplasa pe marginea părţii carosabile, în aceeaşi direcţie. În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni uşoare.