Răsturnat în şanţ

Sâmbătă, o femeie de 30 de ani, din municipiul Marghita, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal Cheţ - Marghita, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum. Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autoturismul condus de aceasta s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma accidentului rutier, o minoră de 5 ani, din Marghita, pasageră în autoturism, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital. Poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Copil acroşat

Vineri, pe strada Sf. Apostol Andrei din municipiul Oradea, un bărbat de 37 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat uşor un minor de trei ani, din localitatea Gogoșu, județul Mehedinți. În momentul acroșajului, victima a fugit de lângă mama sa şi a pătruns pe partea carosabilă, printre autovehiculele staţionate. După impact, autoturismul condus de orădeanul de 37 de ani a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din Oradea, iar apoi a acroșat un alt autoturism staţionat pe partea stângă a străzii, în sensul său de deplasare. Poliţiştii rutieri continuă cercetările.

 

A pătruns pe contrasens

Tot vineri, în localitatea bihoreană Viişoara, un bărbat de 34 de ani, din localitatea Tăşnad, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat depăşirea regulamentară a unui alt autoturism, iar în timpul manevrei de depăşire a acroşat autoturismul pe care tocmai îl depășea. Astfel, sătmăreanul de 34 de ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de acesta a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat în şanţul de pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare. În urma accidentului rutier, o minoră de 5 ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.