Berbec (21 mar. - 20 apr.)

Aveţi nevoie de ceva care să vă stimuleze și în cazul vostru dragostea este cea care vă pune întotdeauna în mișcare. E posibil ca persoana pe care aţi pus ochii de ceva timp să-și planifice o întâlnire amoroasă cu altcineva, fapt ce v-ar putea supăra. Însă sunt șanse mari să luaţi atitudine, punându-vă în valoare curajul care vă caracterizează.

Taur (21 apr. - 21 mai)

E momentul perfect pentru a clarifica o situație amoroasă care în ultima perioadă v-a dat bătăi de cap. În loc să așteptați ca lucrurile să se așeze în direcția pe care o doriţi, astăzi aveţi toate șansele pentru a le întoarce singur în favoarea voastră. Sunteţi conștient că trebuie să puneţi piciorul în prag și să faceţi ceea ce vă doriţi!

Gemeni (22 mai - 21 iun.)

Astăzi nu e loc de subtilități. Aţi tot încercat în ultimele zile să rezolvaţi într-un mod diplomat o situație delicată cu o persoană pe care o iubiţi, însă trebuie să realizaţi că cea mai bună metodă este să spuneţi lucrurilor pe nume. Fiţi îndrăzneţi!

Rac (22 iun. - 22 iul.)

Aveţi grijă ce decizii luaţi și cum vă alegiţi argumentele în orice fel de dispută se ivește pe parcursul zilei de azi. Aveţi tendința de a vă lăsa influențaţi prea mult de sentimente. E cazul să fiţi raționali și să vă stăpâni impulsurile de moment.

Leu (23 iul. - 22 aug.)

Dacă sunteţi la începutul unei noi relații și nu știţi prea multe despre persoana respectivă, ar fi bine să vă luaţi măsuri de precauție și nu să vă aruncaţi din prima în focul pasiunii. Fiţi sinceri cu dumneavoastră și nu vă faceţi așteptări prea mari!

Fecioară (23 aug. - 21 sep.)

Aveţi oportunitatea de a cunoaște altă latură a persoanei iubite într-o anumită situație. Lucrul acesta vă va lua prin surprindere, dar ideal ar fi să vă păstraţi calmul. Prin intermediul comunicării veţi reuși să clarificaţi orice fel de neînțelegere.

Balanţă (22 sep. - 22 oct.)

Nu vă faceţi griji dacă nu știţi exact în ce punct se află relația voastră. Cu timpul vă veţi da seama dacă merită efortul și dacă este ceva de durată. Relaxaţi-vă, aveţi încredere în  intuiția voastră!

Scorpion (23 oct. - 21 noi.)

Gândiţi-vă exact la ce vă doriți când vine vorba de iubire. Nu continuaţi o relație toxică care vă îndepărtează de cine sunteţi cu adevărat. Puneţi-vă pe primul plan și gândiţi-vă cum să acționaţi în favoarea dumneavoastră!

Săgetător (22 noi. - 20 dec.)

Pasiunea și energia de care daţi dovadă de cele mai multe ori vă ajută să treceţi peste orice obstacol în dragoste. Știţi că orice s-ar întâmpla, tu veţi fi câștigătoari. Astăzi optimismul e la cote maxime. Profitaţi de asta și faceţi o schimbare!

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Se pare că ziua de azi nu e cea mai bună pentru a stabili o întâlnire. Vă simţiţi lipsiţi de energie și cu moralul scăzut. Mai bine aţi organiza o ieșire cu prietenii la cumpărături sau la un film.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Vreţi să-i spuneţi un lucru important care vă macină de ceva vreme persoanei iubite. Spune tot ce aveţi pe suflet, dar cu diplomație, vă va ajuta să vă eliberaţi de tot stresul acumulat și vă veţi simți mult mai bine.

Peşti (19 feb. - 20 mar.)

Scepticismul care vă caracterizează își intră în drepturi astăzi. Puneţi la îndoială orice sfat pe care partenerul vi-l dă și vă stresaţi singur. Calmaţi-vă, respiraţi adânc și nu creaţi probleme acolo unde nu sunt! În curând o dorința veche se va transforma în realitate. Aveţi răbdare!