BERBEC
Relaţiile cu cei din jur şi mai ales cu persoana iubită au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Nu refuzaţi comunicarea. 

TAUR
Vă pregătiţi pentru o călătorie sau o excursie. Ar fi bine să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. Fiţi foarte atent la acte.

GEMENI
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia şi să nu cedaţi insistenţelor persoanei iubite.

RAC
Dacă doriţi să plecaţi într-o vizită, luaţi legătura cu gazdele înainte de a pleca. Este posibil să nu vă simţiţi prea bine şi să mergeţi la medic.

LEU
Sunteţi foarte ocupat cu probleme de afaceri stresante. După-amiază sunteţi puţin agitați, dar spre seară totul revine la normal. Acordaţi mai mult timp odihnei!

FECIOARĂ
În prima parte a zilei, s-ar putea să aveţi o problemă de sănătate care vă împiedică să faceţi ce v-aţi propus. Cel mai mult regretaţi că nu puteţi merge la o petrecere.

BALANŢĂ
Reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă, începută mai demult. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi, pentru că riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.

SCORPION
Sunteţi indispus şi chiar irascibil, pentru că nu v-a ieşit o afacere. Nu vă descărcaţi nervii acasă. Mai bine analizaţi cauzele eşecului!

SĂGETĂTOR
Este posibil ca persoana iubită să vă reproşeze că sunteţi prea rece şi că vă preocupă prea mult afacerile sau cariera. Relaxaţi-vă şi odihniţi-vă mai mult!

CAPRICORN
S-ar putea să înţelegeţi greşit un partener de afaceri şi să vă certaţi degeaba. Calmaţi-vă şi lămuriţi toate neînţelegerile, pentru că riscaţi să rupeţi colaborarea.

VĂRSĂTOR
Prietenii vă fac o surpriză şi vă invită să vă petreceţi după-amiaza împreună. Spre seară, este posibil să aveţi o discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

PEŞTI
Ar fi bine să nu vă planificaţi afaceri importante, pentru că s-ar putea să intervină evenimente neprevăzute, din cauza cărora nu vă puteţi respecta programul.