Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E o sărbătoare în familie, poate fi şi ziua voastră de naştere sau o fi de căsătorie, dacă nu o fi altceva la fel de important. O zi plină de momente inedite, vi se fac surprize, apar şi unele confirmări care ţin de un proiect, de bani şi de un progres în carieră.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Dacă vă aflaţi în căutarea sufletului pereche s-ar putea să-l găsiţi, c-o să ieşiţi la o întâlnirea amicală. E o petrecere în familia lărgită şi cu cei mai buni prieteni alături vă veţi simţi cât se poate de bine, o să vă faceţi planuri pentru un eveniment care-o să aibă loc în curând.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Poate ieşiţi la o cafea cu un colaborator, partener de afaceri şi puneţi pe hârtie o strategie care-o să v-aducă succes şi bani. O să luaţi parte la o festivitate şi va fi un prilej să vă extindeţi relaţiile, poate aflaţi ceva despre o afacere în care-o să vă implicaţi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult vă caută şi o să petreceţi un timp împreună, să recalibraţi relaţia. Poate vă luaţi inima-n dinţi să-i strângeţi în jurul vostru pe cei care pot pune umărul la o activitate extraprofesională care e în folosul altora.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

 Întâlnire semnificativă - poate apare marea dragoste sau revine cineva care vă poate face fericiţi. Vă pregătiţi de plecare, să vă-ntoarceţi acasă ori poate faceţi un dus-întors, ca să vă bucuraţi de peisaje şi de prezenţa prietenilor.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Nişte prieteni or să vă scoată la masă, la plimbare, sărbătoresc ceva şi vor să vă bucuraţi împreună. Pe voi vă caută cineva drag şi e posibil să construiţi o relaţie care să ducă la căsătorie până anul viitor, spre sfârşitul anului dacă totul merge bine.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Le veţi fi de ajutor unor persoane care nu se pot deplasa. poate nu sunt în formă, n-o duc bine cu sănătatea şi pot conta pe voi. O s-aveţi probabil mai multă grijă de familie şi vă strângeţi cu toţii în jurul unei mese festive, poate veţi lua şi o decizie care priveşte întreaga familie.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

E un eveniment festiv prin târg şi o să daţi o raită pe-acolo să reactualizaţi vechi prietenii şi pe cât posibil să vă faceţi alţi prieteni. O să le faceţi o surpriză plăcută unor prieteni care sărbătoresc ceva - poate-i invitaţi în oraş, petreceţi câteva ore împreună şi o să vă simţiţi cât se poate de bine.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să ieşiţi la o cafea, să vorbiţi cu un viitor partener de afaceri, să stabiliţi termeni contractuali şi o să vedeţi dacă bateţi palma. Se poate să faceţi o trataţie la voi acasă, poate sărbătoriţi ceva şi atmosferă va fi deosebită, starea voastră de spirit la fel.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O cină romantică, o ieşire în doi ar readuce armonia în cuplu, aţi da refresh total. Se pare c-o să vă-nțelegeți mult mai bine cu fiinţa iubită după ce-o să spuneţi ce vă deranjează la celălalt şi viceversa - şi-o să fie bine.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E posibil să vă treziţi cu o ofertă de job chiar din străinătate şi o să vă consultaţi cu ai voştri să ştiţi ce s-alegeţi. Voi se poate să vă duceţi la o nuntă sau la un botez , iar unii dintre voi poate-aveți în familie un astfel de eveniment festiv care s-aducă bucurie mai mult ca oricând.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

I-aţi putea invita pe la voi pe nişte prieteni şi să vă oferiţi o seară minunată, să vă-ncărcați bateriile pentru săptămâna care vine. E cineva care încă mai speră să formaţi un cuplu și să vă petreceţi viaţa împreună c-aveţi toate datele, vă armonizaţi frumos şi e anul vostru special.