Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O propunere venită de la o persoană nouă în anturaj este destul de tentantă pe partea financiară. Prin urmare se pare că nu te vei putea abține și-i vei solicita o întrevedere pentru a stabili o colaborare, dar mare atenție, aceasta s-ar putea să implice deplasări periodice.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Este posibilă o colaborare pe domeniu creativ deoarece astăzi ai idei inovatoare. Vei avea grijă să ceri pentru efortul depus o suplimentare a veniturilor, șefii sau clienții nu se arată dispuși să dea curs acestui demers, dar cu multă răbdare, vei face ca imposibilul să devină posibil.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Situațiile de criză te stimulează în această zi în care astrele sunt de partea ta, să-ți lărgești orizontul gândirii. Ai șanse mari să dai dovadă de siguranță și să nu riști să îi lași pe alții să te manipuleze. Posibil să începi un nou proiect profesional, de pe urma căruia sunt șanse sa câștigi o importantă sumă de bani.
Rac (22 iun. – 22 iul.)

Profesional, totul pare prea frumos pentru a fi adevărat. Însă în relația de dragoste s-ar putea să fii martorul unor dezvăluiri din partea partenerului drag. În ansamblu totul face parte din evoluția voastră împreună, doar că nu poți trece așa ușor cu vederea peste unele nereguli.
Leu (23 iul. – 22 aug.)

Un coleg te invită să aveți o discuție despre un proiect la care lucrezi pentru a-ți sugera anumite idei, dar refuzul tău categoric îl va înfuria și îl va face să se îndepărteze de tine pe viitor. Nu trebuie să fii așa de extremist, pentru că dacă vei proceda astfel nu vei reuși nici într-o direcție în viață.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Revin în actualitate unele probleme ce au fost trecute cu vederea în ultima vreme. Însă încercarea de a rezolva de unul singur toate situațiile te poate costa timp și bani. Pe seară, s-ar putea să simți nevoia să iei măsuri ce vizează evoluția ta, cel mai probabil vei fi atras de ideea de a te reloca într-un alt oraș, stat, casă.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

În această zi îți recomandă prudență, posibil să fii atras în situații care îți solicită toată puterea de muncă. Stările negative de sabotaj este posibil să se manifeste pe corpul fizic printr-o boală, însă pentru a o vindeca este esențial să o localizezi la nivel de intenție și să o elimini.
 

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Astăzi îi vei putea impresiona pe cei din jur prin ideile inovative pe care le vei expune. Chiar dacă acestea nu îți aparțin în totalitate, ci sunt preluate de la specialiști în domeniu, important este faptul că tu știi cum să le prezinți, să le vinzi.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Ziua vine să aducă renaștere spirituală, dorință de iubire, dorință de dragoste, iar cum instinctul sexual în această zi este amplificat, rezultă că vei atrage toate privirile și vei fi râvnit de către cei din jur, ceea ce nu va fi tocmai pe placul partenerului de viață.
Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Deși dorești să îți schimbi starea proastă sau reproșurile cu care te confrunți, nu reușești să te mobilizezi și ai nevoie de un impuls din exterior. Cauți să te afirmi, vrei să fii remarcat, dar acum îți dai seama că, în lipsa unei noi motivații, nu reușești să fii mai bun decât ceilalți.
Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Ai șanse mari de a cuceri azi admirația unei audiențe, ai idei care pot fi puse în practică cu succes. Prin urmare vei putea stabili alianțe, să semnezi contracte noi, să întâlnești persoane care să îți aprecieze eforturile depuse. Bine ar fi să-i faci un cadou și persoanei iubite, pentru a te bucura de o seară perfectă.
Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Felul în care vei acționa va atrage atenția celor din jur, nu lăsa starea de nervozitate să pună stăpânire pe tine. Pe undeva te simți guvernat de frica de a nu se profita de pe urma muncii tale, prin urmare, te poți confrunta cu respingeri sau bârfe.