Berbec  (21 mart. – 20 apr.)

Evenimente neaşteptate ce se produc în lanţ te iau parcă pe sus. Nu opune rezistență! Ai şansa să începi o viaţă nouă şi să trăieşti după limite stabilite de tine.

Taur(21 apr. – 21 mai)

 În 2019, spiritualitatea devine o temă majoră pentru tine. Persoane care te inspiră spiritual intră în viaţa ta, semn că eşti pregătită să te ocupi şi de sufletul tău.
Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Eşti cel mai bun antrenor pe care l-ai avut vreodată. Îti este din ce în ce mai uşor să implementezi în rutina ta măsuri sănătoase. Eşti la fel de disciplinată la serviciu.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Nu există ambiţii prea mari pentru tine în 2019. Toate resursele ţi stau la dispoziţie. Ceea ce numeşti noroc este rezultatul ultimilor doi ani de muncă, deloc uşori!

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Oricâte obstacole ţi-ar sta în cale, nu renunţi la ideile în care crezi. încăpăţânarea ta face o triere în rândul prietenilor, cărora le dedici

Fecioara (23 aug. – 21 sept.)

Când te-ai obişnuit să accepţi schimbarea ca pe o normalitate, lucrurile se domolesc. Aprofundarea intereselor intelectuale sunt cheia avansării tale în carieră.

Balanţa (22 sept. – 22 oct.)

Cauţi resursele de energie în puterea interioară, pe care înveţi să o foloseşti prin noi metode. Se ivesc oportunităţi legate de carieră.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Priveşti viaţa ca pe un miracol şi vezi peste tot surse de inspiraţie. Creezi ceva în fiecare zi şi inspiri şi tu, la rândul tău. Cine mai are timp de dragoste?

Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se întâmplă atâtea lucruri deodată, încât n-ai timp să te plictiseşti, ceea ce este raiul pe pământ pentru tine. Găseşti noi surse de venit şi-ţi reglezi conturile la propriu.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Evenimentele dramatice din ultimii ani au şubrezit unitatea familiei tale. Ieşi din zona de confort şi oferă-le celor dragi mai multă libertate şi putere de decizie.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Îti urmezi chemarea şi cunoşti împlinirea profesională, găsindu-ţi serviciul sau angajatul ideal. în acelaşi timp, redescoperi copilul din sufletul tău, care iubeşte joaca.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Datorită încrederii în propria persoană, emani o energie deschizătoare de uşi. Descoperi că spontaneitatea şi o doză de nebunie îţi pot condimenta viaţa oricând.