Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O s-aveţi parte de surprize plăcute, o să ieşiţi cu prietenii şi o s-aveţi multe de împărţit, mai ales dacă vă aflaţi la început de drum. O să daţi cu ochii de cineva care v-a lipsit şi pe care-l vreţi în viaţa voastră şi o să luaţi în discuţii o variantă, două, de refăcut viaţa în doi.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E posibil să apară cineva în viaţa voastră şi o să va-ncercati şansele de a forma un cuplu, să vedeţi dacă puteţi convieţui. E animaţie în viaţa voastră, o să cunoaşteţi mai multă lume şi o să vă extindeţi relaţiile, ca să avansaţi în carieră, să vă bucuraţi de succes.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să vă facă plăcere să ajungeţi la o aniversare că ştiţi c-o să-i revedeţi pe nişte oameni a căror opinie contează. Se poate s-aveţi o ieşire la rampa cu ceva care să fie în stilul vostru şi să primiţi aprecieri la scena deschisă pentru că v-aţi luat inima-n dinţi să vă etalaţi aptitudinile.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

E posibil să apară cineva în viaţa voastră şi să faceţi tot ce depinde de voi să construiţi o relaţie serioasă în care să vă completaţi frumos. O să primiţi tot felul de invitaţii pe la diverse sindrofii, dar şi voi aveţi câteva idei de ieşit la distracţie, şi o să vă împletiţi timpul cu momente de relaxante până la urmă.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care vă reproşează nişte lucruri şi e posibil să fie constructivă întrevederea. Poate mai scoateţi de la rezerve să v-ajungă şi pentru ultima zi de relaş, să vă plimbaţi incotro-şi doresc şi ai voştri să vă dezmorţiţi, că mâine o luaţi de la capăt la serviciu.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să vă puteţi găsi şi voi perechea de suflet şi să vă căsătoriţi anul ăsta, dar se poate şi anul viitor să ştiţi. O să interacţionaţi poate cu mai multă lume, pentru că e o petrecere de gală, poate fi şi o nuntă şi să vă bucuraţi de amintirile împărtăşite, poate se lăsa şi cu declaraţii de dragoste.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Poate v-aţi propus mai demult să faceţi o escapadă turistică la mare, sau altundeva, numai să ieşiţi un pic la aer. O să acceptaţi cu drag o ieşire în lume, să ziceţi cuiva un la mulţi ani, sau casa de piatră, e un eveniment festiv la care o să vreţi să vă duceţi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se poate să vină, după multă vreme cineva cu care vă completaţi frumos şi o să ţină pasul cu voi, o să fiţi o echipă. Sunteţi amatori de ieşit cu grupul pe undeva, vă plac sporturile extreme, sau măcar o drumeţie poate faceţi ca să luaţi pulsul naturii, să vă aerisiţi.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate le-aţi rămas datori unor prieteni cu o masă la restaurant, un bilet la film, la un concert, sau cu o ieşire la cafea, la o îngheţată. O să puteţi repara o prietenie, o căsnicie chiar, dac-o să vorbiţi deschis şi-o să spuneţi ce simţiţi, ca să nu mai lăsaţi loc de interpretare.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să vă caute cineva cu gând de-mpacare, sau ca să reluaţi un parteneriat de afaceri, nu e musai de cuplu. Cineva are nevoie de voi şi o să daţi o fugă să vă-ntâlniţi chiar dacă e s-o porniţi la drum mai departe de casă şi să vă-ntoarceţi diseară, la noapte.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Vă puteţi găsi şi voi pe cineva cu care să rezonaţi sufleteşte şi să vă întemeiaţi o familie cât de curând. Vă-ntâlniţi cu grupul de prieteni să petreceţi câteva ore măcar, dacă nu intraga zi, să treceţi în revistă evenimentele din oraş ca să vă bucrati de o atmosferă festivă.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Sufleteşte şi vouă pare să vă meargă şi mai bine şi să aveţi cu cine să-mpărţiţi de-aici încolo bune şi rele, să vă bucuraţi de viaţă. Energie, exuberanta, lumea e a voastră, sunteţi optimişti şi o să-i molipsiţi şi pe cei din jur cu dorinţa voastră de a face lucruri indeite.