Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Capacitatea de concentrare ar trebui să fie foarte bună azi și să va ajute să rezolvați mai ușor toate problemele.Puteți face planuri de viitor, pentru că aveți idei excelente pe care vi le apreciază atât partenerul de viață, cât și partenerii de afaceri.
Aveți șanse de succes în societate și în toate activitățile legate de cămin.

 Taur (21 apr. – 21 mai)

Aveți posibilitatea să rezolvați o problema financiară care va frământă de mai mult timp.
În prima parte a zilei s-ar putea să vi se propună o colaborare.
Este un context astral foarte bun pentru a consolida relațiile profesionale și personale.

 Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Se anunță o zi destul de agitată, cu multe probleme de rezolvat. Este de așteptat să fiți în formă și foarte hotărât, așa că aveți șanse să realizați tot ce v-ați propus. Este posibil să va confruntați cu o încurcătură sau o întârziere în legătură cu o suma de bani. . Chilipirurile sunt de evitat azi, oricât ar fi de tentante.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Aveți posibilitatea să faceți anumite schimbări în cămin, dar nu sunteți sigur că partenerul de viață va fi de acord. Puteți realiza tot ce v-ați propus pentru azi, cu condiția să va stabiliți clar prioritățile și să va organizați foarte bine timpul. Atenție la tendința de a va susține opiniile cu încăpățânare

 Leu (23 iul. – 22 aug.)

Sunteți în formă, atât din punct de vedere fizic cât și intelectual, și puteți realiza tot ce v-ați propus. Este o zi bună pentru a susține examene și concursuri. De asemenea, sunt favorizate negocierile și planurile de viitor pe termen lung.
Nu se întrevăd probleme deosebite în plan sentimental.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

 Un prieten sau un coleg v-ar putea da o veste surprinzătoare, care vă pune pe gânduri.
Dificultățile financiare care v-au îngrijorat în ultima perioadă se pot rezolva destul de ușor. Este o zi favorabilă studiului si relației cu partenerul de viață.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Aveți posibilitatea să puneți în aplicare o idee de afaceri la care vă gândiți de mai mult timp.
S-ar putea ca o persoană apropiată să vă propună o colaborare promițătoare.Ar fi bine să vă consultați și cu partenerul de viață.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O agendă încărcată și un ritm accelerat, poate plecați în concediu și vreți să puneți totul la punct, să nu existe riscul să vă cheme din vacanță pentru vreo treabă nerezolvată. Se poate să obtineți niște bunuri, să vi se recunoască niște drepturi fără să ajungeți la tribunal, ca totul o să decurgă de la sine.

  Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie excelenta azi. Sunt favorizate si calatoriile in interesul personal sau al familiei.Este posibil sa se iveasca ocazia de a face o schimbare importanta in viata dumneavoastra. Nu este exclus sa fie vorba despre un proiect ambitios in activitatea profesionala sau in afaceri.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

În plan profesional, intuiția și pragmatismul vă ajută să rezolvați o problemă complicată.
Partenerul de viață v-ar putea surprinde cu un gest frumos sau cu un cadou. În a doua parte a zile puteți petrece împreună câteva ore plăcute în compania prietenilor.

 Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

La locul de muncă sau în afaceri, colegii și superiorii vă apreciază pentru o idee originală și ingenioasă.
 Se pare că situația financiară nu este foarte bună, dar nici îngrijorătoare.

 Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Capacitatea de comunicare ar trebui să fie foarte bună. Anumite probleme casnice par să nu suporte amânare. S-ar putea să fiți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute pentru o reparație. Puteți să contați pe ajutorul unei rude mai în vârstă.