Berbec(21 mart. – 20 apr.)

Te mână o mare ambiție și vizezi cucerirea unor redute importante. Ai obiective îndrăznețe, vrei să te evidențiezi, să câștigi notorietate, iar pentru asta pui la bătaie multă energie și foarte multă muncă.
     Numai că lucrurile parcă nu se mai leagă la fel de lesne ca în lunile trecute. Câștigi teren, însă nu cât ai vrea. Ai răbdare, acumulează treptat și vremea pașilor mari va reveni!

 Taur(21 apr. – 21 mai)

Îngrămădeala  planetară din sectorul valorilor te face să privești lucrurile foarte pragmatic. Dacă lucrezi în domeniul financiar, ai șanse mari la o lună de succes.
Cât despre bani, se pare că nu doar îi cauți, ci îi și atragi. Cresc veniturile, apare ceva și din surse colaterale, recuperezi, investești și... cheltuiești

Gemeni(22 mai – 21 iun.)

Soarele, aflat în Gemeni, îți oferă prilejul să te afirmi, să-ți pui în valoare talentele, creativitatea și capacitățile organizatorice, iar Venus te ajută să obții satisfacții profesionale prin intermediul colaborărilor și al relațiilor sociale. Te așteaptă săptămâni de deschidere și succes, de care trebuie să profiți cât poți. Atenție însă la deplasări, acte, documente și obiecte de birotică, fiindcă îți pot crea inconveniente!

Rac(22 iun. – 22 iul.)

Poți miza în continuare pe colaborări, tranzacții și contracte de succes, mai ales dacă intră în joc relațiile de lucru la distanță, preocupările pentru studiu, cercetare, cultură, publicare sau legislație. Călătoriile profesionale sunt avantajoase. Vezi ce faci cu banii în a doua jumătate a lunii: ferește-te de escroci și situații încurcate!

Leu(23 iul. – 22 aug.)

Toate bune și frumoase, numai că: 1. ai o înclinare spre abordările prea pripite și directe, care pot speria "vânatul"; 2. îți cam lipsește luciditatea și riști să faci aprecieri sau alegeri greșite. În plus, ai noroc de sprijinul prietenilor și al protectorilor, te bucuri de multă popularitate și ai influență asupra unor grupuri mari de oameni.


Fecioară(23 aug. – 21 sept.)

Ai o mare nevoie de "aerisire" și descătușare, iar pe acest fundal conjuncția din prima jumătate a lunii dintre Mercur (stăpânul tău) și Venus (planeta iubirii) poate funcționa ca un declanșator de evenimente, că un magnet care atrage ocaziile. Afinitatea intelectuală și comunicarea sunt indispensabile pentru o viață de cuplu reușită, dar nu ignora forța sexualității, care își cere răspicat drepturile în acest an!

Balanță(22 sept. – 22 oct.)

Atmosfera de lucru este proaspătă și entuziastă. Apar ocazii neașteptate, se deschid noi orizonturi. Sunt favorizate studiile, specializările, pregătirea profesională avansată, delegațiile și călătoriile de afaceri. Cooperarea, munca de echipă și asocierile merg bine și ți s-ar putea propune o colaborare la distanță sau cu o instituție de renume. Ai noroc de bani, dar cheltuiești cu frenezie, fiindu-ți aproape imposibil să economisești vreun leu.

Scorpion(23 oct.– 21 noiem.)

Finanțele sunt în prim-plan. Ori te angrenezi într-o afacere, ori ai foarte mult de-a face cu mediul bancar, investițional,asigurator sau fiscal, ori, pur și simplu, în activitatea ta profesională urmărești preponderent latura materială. Cum-necum, investești multă energie în carieră și țintești destul de sus. Se pare însă că realizarea intențiilor tale depinde foarte mult de superiorii ierarhici sau de autorități. Din acest motiv, este recomandat să acorzi o mai mare atenție etichetei, diplomației și disciplinei.

Săgetător(22 noiem. – 20 dec.)

În prima parte a zilei s-ar putea să fiți irascibil, probabil din cauza stresului și a oboselii acumulate în ultima perioadă. Fii însă cu mare băgare în deplasări, fiindcă există o anumită predispoziție la incidente, poate chiar la accidente.Evită viteza și concentrează-te la volan!

Capricorn(21 dec. – 19 ian.)

Ai foarte mult de muncă, dar îți place ce faci și ai prilejul să-ți pui în valoare talentele și aptitudinile de comandă și administrare. Înghiți destul stres, dar culegi laude și aprecieri. În prima jumătate a lunii poate să apară o oportunitate de avansare, un succes sau o situație care să te plaseze în poziția de vedetă. Interesul financiar este acut și e posibil să faci o operațiune însemnată (împrumut, investiție, etc.), dar pentru asta evită partea a doua a lunii, când crește probabilitatea de încurcături și decepții.

Vărsător(20 ian. – 18 febr.)

Tonusul fizic este foarte bun în primele decade și tinde să se altereze în ultima.
În ceea ce privește echilibrul psihic... aici ești în deficit! Te ambalezi foarte repede, ai tendințe eroice, nechibzuite sau chiar războinice, uiți de prudență. Dacă mai punem la socoteală și tendința către neatenție și confuzie, s-ar putea să te cam încadrezi la categoria "Ce-și face omul cu mâna lui".


Pești(19 febr. – 20 mart.)

Ai mult de lucru, te confrunți cu sarcini care trebuie îndeplinite rapid, cu situații care cer inițiativă și curaj. Este rost de efort și de luptă. Colaborările cam șchiopătează,  relațiile cu colegii sunt cam încinse. Dar ai energie și poți birui neajunsurile. Este posibil ca unele probleme legate de familie sau proprietăți să interfereze cu obligațiile profesionale. Poți conta însă pe sprijinul prietenilor și al protectorilor. Financiar, muncă îți este bine răsplătită și traversezi o lună interesantă pentru interese imobiliare și de patrimoniu.