Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie şi mai bună şi să ajungeţi la căsătorie anul ăsta sau celălalt, iar dacă sunteţi singuri apare cineva. O să puteţi câştiga mai mulţi bani şi să cultivaţi nişte relaţii care vă pot aduce şi în continuare bani dacă o să lucraţi în colaborare.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să vă daţi întâlnire cu cineva care visează la o relaţie cu voi şi dacă şi voi sunteţi interesaţi ar putea fi ceva de viitor. O să vă bucuraţi de veştile bune pe care vi le-aduce cineva de departe şi o să vedeţi cum faceţi ca să vă deplasaţi într-acolo, poate vă duceţi în weekend sau în vacanţă.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Vă-ngrijiți şi de sănătate sau aşa ar trebui - aveţi nevoie de tonus, de robusteţe fizică să puteţi fi cei mai buni pe toate fronturile. Se conturează nişte bani şi o să rezolvaţi nişte chestiuni legate de casă, poate faceţi nişte achiziţii, reutilaţi bucătăria, luaţi ce v-au rugat ai voştri.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să vă găsiţi de lucru şi veţi avea un fond de rulment să vă puteţi mişca, să ieşiţi mai des pe la evenimente. Poate reluaţi o îndeletnicire care va destinde şi v-aduce şi bani şi o să vă asiguraţi o plecare în vacanţă, c-aveţi nevoie de linişte, de odihnă şi vă duceţi într-o staţiune de agrement.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Vă pregătiţi de plecare, daţi zor să vă achitaţi şi de obligaţiile de serviciu şi de cele familiale, să vă priască sejurul pe unde v-aţi duce. Se pare că oricât aţi amâna zugrăvitul, reparaţiile pe-acasă tot va trebui să-ncepeti odată lucrările să fie curat şi frumos la voi acasă.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe sufletul vostru şi să se construiască frumos relaţia, să rămâneţi împreună. O să faceţi echipă cu cineva care vă apreciază, vă împărtăşeşte ideile, poate şi sentimentele şi o să fie un câştig de ambele părţi.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Voi sunteţi pe punctul de a face jurăminte de credinţă şi să ajungeţi în faţa altarului să vă căsătoriţi. O să vă daţi acordul pentru o colaborare cu cineva care e de calibrul vostru şi o să faceţi treabă bună împreună, o să fie un succes.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

E posibil să luaţi acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi să vă faceţi nişte planuri cu ei, să călătoriţi, printre altele. Se poate să vă invite cineva la masă, la un spectacol, poate are ceva important să vă spună şi o să trebuiască, se pare, să luaţi şi o decizie.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Vă daţi întâlnire cu cineva la care veţi descoperi multe puncte comune şi să cultivaţi relaţia. O să mai cheltuiţi nişte bani ca să aduceţi unele îmbunătăţiri în spaţiul domestic şi să amenajaţi şi un spaţiu de relaş afară, pe balcon, în curte.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

O să ieşiţi la cafea cu cineva care vrea să ştie un adevăr legat de relaţia voastră, să se ştie încotro. Se pare că vă cooptează nişte prieteni să lucraţi la ceva în particular şi să vă puneţi în slujba unei idei, ca să le fiţi de ajutor unor oameni.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Vi se poate semna un act şi să treceţi la alt nivel, să fie o ascensiune pe scara socială, o încununare a eforturilor de durată. O să ieşiţi pe la mondenităţi ca să vedeţi cu cine va mai asociaţi ca să aveţi şi voi parte de o ascensiune pe scara socială, fie o încununare a eforturilor de durată.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate-o să luaţi mai mulţi bani în perioada asta şi o să regândiţi politica monetară a familiei, să vă drămuiţi că lumea, banii. Poate o să vă apucaţi de nişte cursuri, faceţi o specializare, poate vă cultivaţi un talent şi o să vă puteţi angaja şi să obţineţi un salariu mă bun decât cel de-acum.