Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Apar proiecte noi în sfera profesională şi o să vă suplimentaţi veniturile, o să aveţi mai multă libertate de mişcare. O stare de bună dispoziţie, şi o s-aveţi chef şi de treabă şi de plecat pe undeva la distracţie şi să rămâneţi peste noapte încă o zi, două.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Cineva care vrea să fiţi împreună vă scoate la cafea, să petreceţi poate o zi, două, poate şi în alt oraş, ca să luaţi o decizie referitoare la relaţia voastră. Or să vă reuşească toate iniţiativele, vor fi şi oameni care-or să v-acorde sprijinul şi o să vă meargă bine că lucrurile or să se-aşeze frumos.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

E posibil să vă duceţi într-o vizită şi să aflaţi noutăţi pe care le puteţi integra în viaţa voastră personală. Poate alegeţi o variantă de relaş ca să vă remontaţi cumva, să faceţi fatza de luni provocărilor de serviciu, de la şcoală şi de unde vă aşteptaţi cel mai puţin.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O invitaţie la plimbare, la un spectacol, o să mai cunoaşteţi şi altă lume care o să vă menţină conectaţi la ce se-ntâmplă în societate. Prietenii vă fac program şi o să fiţi de acord, mai veniţi şi voi cu vreo idee şi o să vă priască escapadă pe undeva, o să fie pe gustul vostru.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate o s-aveţi de luat un cadou unor sărbătoriţi sau le viraţi nişte bani în cont, le luaţi un card cadou să-şi ia singuri ce le place. Vă pot intra nişte bani despre care nu ştiaţi nimic şi să vă completeze frumos necesarul acestor 2, 3 zile libere, să vă puteţi duce spre o staţiune turistică pe undeva.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E cineva care-şi probează forţa de seducţie să vadă dacă aveţi vreo reacţie, sau e nevoie de o altă strategie ca să vă cucerească. Noutăţi la tot pasul, chiar or să vă ia prin surprindere situaţiile în care-o să fiţi puşi, dar o s-aveţi prezenta de spirit şi veţi avea reacţii prompte.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

La voi e cineva care vrea să vă scoată în lume, poate vă duceţi într-o excursie de o zi, două, să vă distraţi să vă simţiţi bine. O să vă daţi întâlnire şi cu nişte oameni cu care aveţi vreo afacere împreună şi cu niscaiva prieteni care vor să vă faceţi program de week-end - poate plecaţi pe undeva.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Relaţia cu partenerul de cuplu o să avanseze, încet, încet, dar sigur spre o căsătorie şi o să ieşiţi mai des în week-end să vă cunoaşteţi şi mai bine. Se poate să fie alergătura pentru nişte semnături, şi o să le daţi de capăt, în cele din urmă situaţiilor complicate şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O să-ntâlniţi nişte oameni care se vor arăta interesaţi de voi şi o să găsiţi se pare, nişte puncte comune cu fiecare dintre ei şi o să cultivaţi relaţiile. O să dedicaţi mai mult timp liber familiei şi o să vă ocupaţi de casă, de aprovizionare, curăţenie, poate faceţi nişte reparaţii şi o să cheltuiţi timp şi bani serioşi.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate aflaţi unde vă mutaţi, la ce adresă, sau unde o să vă petreceţi vacanţă - poate primiţi cadou biletele. Aţi atins se pare o maturitate creativă şi o să ieşiţi la rampa cu un produs care să arate nivelul la care aţi ajuns şi să câştigaţi un titlu, o clientelă poate.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să primiţi un răspuns de la o agenţie care v-o fi găsit de lucru, ori o casă, o maşină de cumpărat sau pe care să le-nchiriati. Sunt ceva treburi gospodăreşti care nu mai suporta amânare şi o să vă ocupaţi şi de voi după ce vă achitaţi de toate obligaţiile casnice.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

O s-aveţi succes în formula de grup şi se pare c-o să profitaţi la maximum de conjunctura ca să fie un succes de durată. Se poate să bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce un venit suplimentar şi o s-aveţi cu ce să plecaţi într-un concediu de cinci stele pe undeva.