Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O nouă dragoste la orizont pentru cei care-şi caută jumătatea şi cerul e ofertant, aşa că până la sfârşitul anului vă puteţi şi căsători. O să faceţi rost de un angajament care să v-aducă bani, să vă suplimentaţi veniturile pe o perioadă mai mare de timp şi să faceţi faţă cheltuielilor mari.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care or să vă ţină isonul şi la treabă şi la distracţie şi o să faceţi o echipă de nota zece. O energie debordantă şi trebuie dozată că lumea, să nu vă risipiţi în tot felul de activităţi obositoare şi să rataţi esenţialul - să mai urcaţi în carieră.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Vă scoate cineva la plimbare, poate-aveți ceva important de discutat, pot fi şi afaceri, dar nu neapărat. V-au rămas nişte aspecte legate de starea sănătăţii pe care le puteţi îndrepta, măcar să le luaţi din pripă, dacă se conturează ceva, vreo durere, un simptom.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să vă găsiţi ceva de lucru în particular şi or să apară satisfacţii profesionale şi materiale. Apar cheltuieli pe care nu le-aveaţi în plan, dar o să umblaţi la banii de rezervă şi o să vă achitaţi de tot ce vi se cere, să nu acumulaţi datorii.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Vă pregătiţi de plecare, undeva în străinătate şi o să aveţi de completat formalităţi, de achitat bilete de transport, cazare, sunt multe de făcut. Vine cineva de care sunteţi legaţi sufleteşte şi poate continuaţi o poveste de dragoste care să fie aşa cum v-aţi dorit, şi puneţi capăt singurătăţii, care putea să fi fost şi în doi.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Se pare că vă invită cineva într-un week-end, într-o zonă de agrement, posibil şi în afara ţării şi o să vă drămuiţi banii să v-ajungă pentru voiaj. Poate vă completaţi nişte studii, daţi examene, prezentaţi o lucrare, se poate să scrieţi şi o carte, şi să vă bucuraţi de aprecieri din partea oamenilor care contează pentru voI.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Relaţia de cuplu se animă frumos şi o să avanseze spre logodnă, căsătorie, dacă v-aţi decis să renunţaţi la celibat. O s-aveţi o bună colaborare atât cu colegii cât şi cu prietenii, şefii or să fie şi ei cooperanţi dac-aveti nevoie de ceva şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în carieră.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

E cineva care tot încearcă să vă cucerească, dar nu prea daţi voie să vi se invadeze intimitatea, aşa că n-o să fie uşor. Vedem ce iese. Se poate să vă cereţi drepturile în faţa unei instanțe şi o să vă luaţi un avocat ca să vă sporiţi şansele, să folosească toate armele, argumentele să vă obţină victoria.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Şi pe voi vă soarbe din priviri cineva, poate e reciproc gestul şi o să vedeţi într-o lună cam aşa, dacă puteţi forma un cuplu, sau nu. Problemele casei, ale familiei sunt pe primul plan şi o să vă străduiţi să rezolvaţi în mare viteză totul ca să vă rămână şi vouă un respiro.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate va trebui să fiţi ceva mai atenţi cu ieşitul pe-afară, la plimbare, la cafea, să nu-i treziţi suspiciuni fiinţei iubite, că pare geloasă. Vin de undeva nişte bani şi o să vă puteţi mişca, să plecaţi într-o excursie de vineri şi să vă-ntoarceţi duminică, refăcuţi, cu inspiraţie şi să vă puneţi în valoare creativitatea.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se prea poate să-ntâlniţi pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să decurgă frumos relaţia voastră. Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună la ceva care vi se potriveşte şi-ar merita şi banii - poate vă puneţi de acord până la sfârşitul zilei.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu şi să preparaţi câte ceva pentru o cină cu prietenii ca să puteţi sta la taclale. Poate faceţi mari eforturi financiare pentru cei mici să-i trimiteţi la nişte cursuri, sau într-o excursie, într-o tabără, să se bucure de anturaj, de peisaje, să înveţe, să se joace.