Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate s-aveți parte de niște întâlniri surpriză şi să aflaţi nişte veşti care să vă influențeze deciziile care țin de profesie, de o situaţie contractuală. O să fiţi de acord s-o porniţi la drum, ca să staţi mai multe zile într-o staţiune de agrement, poate de dragul copiilor.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Invitaţie la un eveniment care o să vă aducă în centrul atenţiei şi o să strângeţi nişte oameni valoroşi în jurul vostru, o să lărgiţi grupul de prieteni. Poate va invita cineva la o cină în doi sau o excursie în doi şi o să aflaţi dacă sentimentele sunt reciproce.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să puteţi da o fugă la nişte rude sau prieteni care locuiesc în alta localitate şi să luaţi în discuţie şi o chestiune care ţine de o casă, un teren, de familie. E ceva de sărbătorit cu grupul de prieteni şi vă puteţi duce şi la malul mării, să fie altceva, într-un peisaj diferit.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se pare că o să vă lăsaţi antrenaţi de un grup de tineri şi să aveţi diferite activităţi care să vă remonteze, să căpătaţi o stare de spirit şi mai bună. O să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment care vă poate avea protagonişti şi pe voi şi o să fie emoţii constructive.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

E posibil să revină cineva cu o ofertă de colaborare, în speranța că v-ați hotărât s-o acceptați și dacă nu, s-o ia de la capăt să vă convingă. E cineva care vrea să formați un cuplu și care nu vrea nici măcar să vă schimbe, vă ia așa cum sunteți.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E mai multă lume care vrea să vă vadă și o să vă faceți timp zilele-astea să ieșiti la plimbare, la un picnic, să schimbați impresii. E rost de plimbare, poate vă scot prietenii pe undeva și n-o să ziceți nu.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O sa puteți obține avize favorabile, să câștigați un proces și să primiți înapoi ce-i al vostru, să vi se facă dreptate - în sfârșit. O atmosferă mai caldă la slujbă, poate lucrați la ceva care vă place și-o să câștigați și bani în plus.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate aflați, întâmplător, ceva despre o casă pusă în vânzare și care-o să vi se pară convenabilă ca preț și să vreți s-o cumpărați. O s-aveți un anturaj tânăr cu care-o să călătoriți prin țară zilele - astea și să vă placă compania acestor persoane.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O să redescoperiți o preocupare de timp liber care să vă creeze o stare de spirit deosebită, și să vă ofere inspirație, să vă îmbunătățească simțitor calitatea muncii. Se poate să vă invite cineva într-o excursie, fie și de-o zi și să vă duceți pentru c-o să fie șarmantă persoana.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate vă faceți timp să practicați un sport, îi luați și pe copii, nepoți și o să fie și mai antrenant, vă duceți și la vreun concert în aer liber. E posibil să vă scoată cineva la o cafea după ce v-oți fi cunoscut în rețelele de socializare și o să vedeți dacă există atracție, compatibilitate.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să vi se mulțumească în vreun fel pentru un ajutor oferit benevol, cu dragă inimă și poate primiți un cadou, vreo invitație în primul rând la un spectacol, un concert. O apariție surpriză, apare acea persoană care v-a aprins imaginația și care poate fi partenerul vostru pe viață.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate să plecați într-o drumeție, chiar și mâine, sunt niște prieteni cu care urmează să vă întâlniți la destinație - poate e o ceremonie. Se anunță note bune la examen, interviuri, și o să fie succes în plan intelectual.