Berbec(21 mart. – 20 apr.)

Planurile tale merg de minune, dar nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche și să aștepți să ajungi la roadele visate. În continuare e nevoie de decizii ferme, de atenție sporită la căile pe care mergi, la resursele de care te foloseșți, deoarece succesul tău depinde încă de foarte mulți pași pe care urmează să-i faci de acum înainte.

Taur(21 apr. – 21 mai)

Ai de ales între două direcții la fel de tentante. Pe moment, ai vrea să le urmezi pe amandoua, pentru că nu te poți opri asupra uneia singure, dar după o vreme vei ajunge la concluzia că nu sunt valabile ambele, că de fapt fugi după doi iepuri care nu duc acolo unde crezi. Ascultă ce-ți transmite mintea dar și ceea ce-ți șoptește inima.

Gemeni(22 mai – 21 iun.)

Prietenii mai în vârstă sunt sursă ta de înțelepciune și inspirație, deci încearcă să apelezi mai des la ei. Există cineva în preajma ta gata să te ajute cu îndrumări bine documentate, provenite din experiență proprie, deci ai avea numai de câștigat dacă îl ascuți cu luare aminte.

Rac(22 iun. – 22 iul.)

Stai și chibzuiește cu calm situația în care te afli, pentru că de deciziile pe care le iei acum depinde soarta unei acțiuni de lungă durata. Că și cum ai fi în față unei alegeri dificile, îți dai seama de gravitatea momentului, tocmai de aceea nu trebuie să alegi repede, la primul impuls, ci analizând totul cu răbdare pe toate părțile.

Leu(23 iul. – 22 aug.)

Se prefigurează la orizont un rezultat excelent ce te stimulează enorm și dacă mai primeșți de la cei din jur și aprecieri și laude, parcă prinzi și mai mult chef să ajungi mai repede la țintă visată. Faci pași mari spre acel moment care va încununa eforturile tale din ultima perioada .

Fecioara(23 aug. – 21 sept.)

Nimerești, pur și simplu, într-un mediu tensionat în care energiile sunt descătușate aiurea, fără un motiv anume. Ai avea mai mult de câștigat dacă nu te-ai bagă în aceeași oală cu cei din jur, pentru că tu chiar nu ai nicio legătură cu problemele acestora. Încearcă să zâmbeșți și să treci mai departe. Ce-a fost a fost!

Balanță(22 sept. – 22 oct.)

Sănătatea îți cam joacă feste, ori din cauza unui stres emoțional extrem, cauzat de vreo veste proastă sau de apropierea unui eveniment ce provoacă mari griji pentru ține, ori din cauza unei boli neașteptate pe care nici tu nu știi cum s-o descrii.

Scorpion(23 oct.– 21 noiem.)

Nu îți place să stai singur azi, ci preferi compania celor mai maturi, de la care simți că ai întotdeauna ceva de învățat. Discuția pe care o ai cu un părinte sau cu un frate mai mare este constructivă, pentru că afli o mulțime de detalii folositoare pentru afacerile tale pe rol.

Săgetător(22 noiem. – 20 dec.)

Există subiecte oarecum tabu de care e bine să nu discuți, pentru că s-ar putea să nu primeșți prea multe aplauze. Nu toată lumea gândește că ține, nu toată lumea crede în aceleași principii, că atare trebuie să eviți conversațiile care pot genera dispute.

Capricorn(21 dec. – 19 ian.)

Tot ți-ai pus întrebări dificile despre viață dar nu prea ai găsit răspunsuri. E semn că nu le-ai căutat unde trebuie, de aceea trebuie să lași în urmă dilemele neclare ale trecutului și să fii deschis spre ceva nou.

Vărsător(20 ian. – 18 febr.)

E o plăcere să-ți revezi azi rudele mai în vârstă, de la care afli o mulțime de lucruri interesante. Părinții au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignoră și nici nu consideră vorbele lor drept o cicăleala, pentru că va veni o zi când te vei folosi de cele auzite azi de la ei. Când vei fi părinte, vei transmite și tu mai departe aceste învățături.

Pești(19 febr. – 20 mart.)

Pune-ți o dorința, pentru că azi ai de partea ta un duh prietenos care e pregătit să-ți asculte toate comenzile! Pentru că dorința ta să devină realitate, trebuie să te concentrezi numai asupra viitorului.