Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să faceţi nişte achiziţii care or să fie şi pe gustul alor voştri, c-or fi de folos comun. Se rezolvă o sumedenie de lucruri care v-au ţinut blocaţi într-un provizorat şi o să daţi drumul proiectelor noi şi or să vină şi banii.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Poate-o să faceţi un efort financiar să vă luaţi o maşină să vă puteţi deplasa în siguranţă, mai ales dacă urmează să plecaţi la drum lung. V-au rămas nişte aspecte de dus la bun sfârşit şi o să vă daţi toată osteneala să lichidaţi toate restantele c-aveţi planuri mari pentru perioada care urmează.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să faceţi echipă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi puneţi pe roate o afacere profitabilă. Poate v-aţi făcut nişte socoteli legate de plecarea la studii sau ca să munciţi în altă ţară, să vă căsătoriţi poate, dacă lucrurile merg bine.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se va găsi o formă de recompensă pentru ce-aţi muncit şi o să fie un stimulent că, totuşi, munca vă e apreciată. Aveţi idei, ştiţi şi cum să le puneţi în practică şi vor fi şi oameni care să vă sară-n ajutor la nevoie, totul e să aveţi prezenta de spirit să apăsaţi pe buton.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se poate să susţineţi un examen, un concurs şi să obţineţi un titlu, un post mai bine plătit. Se poate să plecaţi într-o vacanţă, e rost de distracţie, o să vă şi relaxaţi, că s-au adunat cam multe în ultimii doi ani, nu numai în perioada asta.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E cineva care vă cooptează într-o chestiune de afacerei şi poate vă convine o colaborare. O s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care vrea să creadă în continuare în voi, să primească asigurări din partea voastră că relaţia are un viitor stabil.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Poate-o să fiţi mai deschişi cu cineva care vă curtează şi dacă nu sunteţi angajaţi într-o relaţie o să vă cuprindă vraja. Se poate să aveţi o ofertă legată de colaborări din care-o s-alegeţi ceva care să se potrivească mănuşa cu perioada pe care-o traversaţi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O veste de la cineva plecat, şi o să vă daţi întâlnire fie la voi, fie acasă la acea persoană care locuieşte în străinătate. O să aveţi ceva mai multă treabă pe-acasă şi o să le daţi de capăt în vreo trei săptămâni, cam aşa, or să se cam ducă şi banii, dar o să fie totul cu folos.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Or să vină în vizită copiii, nepoţii, poate rămân câteva zile şi o să fie un câştig sufletesc. Se pare c-aveţi inspiraţie şi or să iasă lucruri de calitate din mâinile voastre poate le şi valorificaţi şi-o să faceţi rost de bani în plus.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să închiriaţi un spaţiu în care să lucraţi, pentru o vreme iar unii dintre voi poate vă mutaţi câteva zile altundeva să zugrăviţi. Poate-ați găsit cazare mai ieftină pe undeva prin staţiunile preferate şi vă luaţi câteva zile libere să vă bucuraţi de odihnă.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Poate le veniţi în ajutor rudelor apropiate care au nevoie de voi şi n-o să fie un efort prea mare să fiţi alături de ei. Se poate să-ncepeți nişte cursuri, o specializare, poate daţi şi vreun examen, o probă eliminatorie să mai urcaţi pe scara ierarhică la serviciu.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Încep să vină banii pe care i-aţi revendicat luna trecută sau acum două luni şi or să pice tocmai bine, după concediu. E posibil să semnaţi un contract de angajare şi să vă asiguraţi un venit constant, să vă permiteţi un credit bancar la o adică, sau pentru altceva costisitor.