Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să puteţi semna un contract după o serie de negocieri şi-ncepeți treaba care o să vă acapareze cu totul. Încep să apară reuşitele pe bandă rulantă, mai scăpaţi de frustrări, o să vă crească stima de sine şi contul din bancă - asta progresiv.

Taur (21 apr. – 21 mai)

E bine să nu mai amânaţi mersul la doctor şi să interveniţi şi cu ce trebuie, dacă vi se pune un diagnostic, să vă puteţi recupera în doi timpi şi trei mişcări. O să faceţi un bilanţ ca să vedeţi dacă v-aţi lichidat restanțele şi dacă vă puteţi da drumul proiectelor noi care vă pot aduce un plus de vizibilitate.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Prietenii sunt pe lângă voi, gata oricând să vă sară-n ajutor dacă aţi avea nevoie de ei şi disponibilitatea voastră fatță de ei e similară. E un accent pe segmentul-carieră şi poate vi se dă ceva de lucru, o să fiţi puşi într-o postură care să v-aşeze la loc de cinste - pentru că e anul vostru.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să vă invite cineva în oraş, la plimbare, poate fi o cină romantică pentru că sunt nişte mărturisiri de făcut poate de ambele părţi. Întrevedere cu cineva care e interesat de o colaborare cu voi şi o să vă-ncumetați, se pare, să faceţi o probă măcar, dacă nu semnaţi imediat contractul.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Poate-apare o ofertă de plecat într-o staţiune de agrement la sfârşit de săptămână şi păstraţi secretul, îi spuneţi partenerului în ziua respectivă. Pot veni ceva bani de la serviciu şi să daţi o raită pe la cumpărături, să vă luaţi ce trebuie pentru casa şi familie, să vă asiguraţi că v-ajung rezervele şi pentru şcoala copiilor.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

E posibil să-ntâlniţi pe cineva chiar şi în grupul colegial, cu care să va-nțelegeți, să rezonaţi şi pe palierul sufletesc şi să iasă o relaţie. O s-aveţi prilejul să discutaţi față-n-față cu şefii, să vă spuneţi punctul de vedere, să le cereţi nişte favoruri sau poate să vă duceţi la un interviu - la care o să vă prezentaţi onorabil.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să primiţi o ofertă de lucru şi se pare că întruneşte condiţiile impuse de voi, pentru că ţineţi la un standard. Se poate s-aveţi de dat un examen, vă luptaţi pentru o funcţie şi sorţii vor fi de partea voastră, s-aveţi încredere că o să fie bine.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Poate-ați tot amânat mersul la doctor, la analize şi dacă nu aveţi un program încărcat şi aveţi şi ceva bani sunt de făcut nişte investigaţii. Se iveşte o postură tentantă la serviciu şi dacă vă mişcaţi rapid o să fiţi primii care pot primi funcţia, ori poate jobul, oricum e o nouă provocare.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

E bine să vă consultaţi agenda financiară şi să vedeţi dacă aveţi vreo datorie față de cineva şi să vă achitaţi urgent sau alţii, dacă au față de voi. Poate-abia acum vi se plătesc nişte bani din urmă şi o să le pregătiţi nişte surprize copiilor drept răsplată pentru că şi-au respectat programul pe care şi l-au făcut.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Se poate să primiţi o atenţie specială din partea cuiva care n-a uitat ajutorul pe care i l-aţi acordat şi o să vă prindă bine, sufleteşte. Apar noutăţi, vă căută nişte oameni, poate vor să plecaţi pe undeva, să ajungeţi în vizită la ei, şi o să vă ajustaţi programul astfel încât să rămâneţi câteva zile pe acolo.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Preocupările de grup or să vă aducă satisfacţii atât materiale, cât şi sufleteşti şi poate vi se deschid noi posibilităţi de afirmare. O să va-ngrijiți de semnarea unor acte, să nu pierdeţi un tren, să rataţi şansă de a face progrese fie pe linie profesională, fie personală - e bine să fiţi pe fază.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate bateţi palma pentru o afacere care v-ar aduce un venit suplimentar şi ar fi acea cotă de bunăstare care vă lipsea. Poate vă mutaţi sau renovaţi casă, apartamentul în care locuiţi, o să sporiţi gradul de confort de-acasă şi toţi ai voştri or să vă fie recunoscători pentru că fără ajutorul vostru nu ar fi ajuns aici, la confort.