Berbec (21 mart. – 20 apr.)

E posibil să apară cineva care să se-apropie din ce în ce mai mult de voi şi să vă facă bine compania acestei persoane, să formaţi un cuplu. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vin să vă revadă, poate sărbătoriţi ziua de naştere ori altceva şi o să fie un balsam sufletesc.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O veste bună de la cineva care vrea să vă-ntâlniţi, vă scoate în oraş şi o să vă descoperiţi multe puncte comune. Se poate să aflaţi despre o ofertă de muncă, o nouă provocare pe linie profesională şi o să fie o nouă direcţie care să vă ghideze în carieră.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să faceţi echipă cu nişte prieteni, ca să plecaţi pe undeva în plimbare, să vă hrăniţi sufleteşte cu peisaje de vis, cu aer proaspăt. O să primiţi o invitaţie la o ceremonie, se căsătoresc nişte buni prieteni, sau o fi vreun botez, e ceva care va obliga să fiţi la țol festiv, să-i felicitaţi pe aceşti oameni.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu partenerul de cuplu referitoare la copii şi o să vedeţi ce responsabilităţi vă revin fiecăruia dintre voi. O ieşire în oraş o să vă pună în relaţie cu cineva care se poate să vă implice într-un proiect care o să vă aducă notorietate şi bani.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O invitaţie de onoare la un eveniment la care se poate s-aveţi şi voi ceva de spus, de făcut, şi o să iasă totul ca lumea. Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva din alt oraş, şi să fie punctul de plecare într-o relaţie care, timp de câteva luni, o să aibă probabil ritm de melc.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Or să vă scoată din casa nişte prieteni care au vreo casă la munte, la mare, sau în alt oraş şi vă cheamă la un grătar, o cafea. O să intraţi în banii de economii, ca să aveţi de cheltuială, să plecaţi la distracţie într-o staţiune de agrement sau ca să faceţi o trataţie, să plătiţi nota de plată la un restaurant, într-un parc de distracţii.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Poate vă decideţi să luaţi ceva pentru casă, şi daţi o raită pe la magazine, dacă nu cumva on line e mai ieftin ce vă trebuie. O să găsiţi o companie agreabilă pe unde-o să vă duceţi în vizită, în plimbare, în tren, avion, autocar, o să vă meargă bine, o să fie revigorant.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să vă cheme cineva la o festivitate şi vă puteţi găsi şi o activitate colaterală care să vă umple frumos timpul. Apare o provocare în sfera sentimentală şi o să vă bucuraţi de entuziasmul care o să vă cuprindă, pentru că atracţia e evidentă.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se poate să nimeriţi într-un mediu de oameni de afaceri şi să fie un sponsor care să se ofere să vă ajute. Sunteţi fascinaţi de străinătate, de un peisaj la care v-a rămas gândul şi o să faceţi tot posibilul să ajungeţi acolo acum sau cât de curând.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate e ziua cea mare în care o să fiţi naşi de cununie, de botez, sau o să fiţi fericiţi pentru că se căsătoreşte cineva apropiat. Orice ieşire în lume poate fi şansa voastră de a întâlni sufletul pereche, omul cu care să vă căsătoriţi ori poate o să reparaţi o căsnicie, o relaţie de cuplu.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O ieşire în lume la un party, o ceremonie, o să vă imprime o stare de spirit mult mai bună şi o să începeţi săptămâna sub cele mai bune auspicii. O să vă achitaţi de o obligaţie morală, să ieşiţi la plimbare, să-i scoateţi la masa pe nişte prieteni, să le-ntoarceti gestul făcut la un moment dat.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Se poate să vă treziţi cu nişte musafiri şi o să fiţi expeditivi cu treburile din casă şi de pe lângă casă, pentru că vreţi să ieşiţi în oraş. Vă puteţi elibera de toate grijile dacă vă duceţi într-o excursie de o zi într-o zonă de agrement şi o să fie revigorant, vă-ncărcați bateriile, că v-aţi consumat toată energia.