Berbec (21 mart. – 20 apr.)

O să aveţi grijă şi de voi, poate vă duceţi la doctor, faceţi nişte analize medicale şi vă asiguraţi că organismul e sănătos  tun. O să câştigaţi mai mulţi bani şi o să vă simţiţi mult mai în largul vostru, c-o să vă permiteţi nişte lucruri la care nu mai aveaţi acces cine ştie de când.

Taur (21 apr. – 21 mai)

O schimbare de look v-ar prinde bine, o să faceţi cumva să căpătaţi o formă de competiţie, să faceţi un salt, să vă vindeţi altfel imaginea. Se poate să-ncepeți o viaţă nouă, să vă bucuraţi de un alt statut, poate vă căsătoriţi, o să plecaţi la studii ori pentru o vreme o să locuiţi în altă parte.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O revenire la o poveste de dragoste din care lipseau câteva capitole şi o să le completaţi frumos, în perioada asta. O să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri, să obţineţi tot ce se poate ca să acceptaţi o colaborare pe o sumă rezonabilă, să fie cu folos.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Aţi putea face cunoştinţă cu cineva care să se ataşeze de voi şi să vă treziţi ca nu mai puteţi trăi fără acea persoană. Poate renegociaţi salariul, sau vă luptaţi pentru alte drepturi şi beneficii şi ar avea de unde să vină succesul, să vă depăşiţi pe voi înşivă.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

O să vă bucuraţi de sosirea cuiva, poate are nişte veşti nemaipomenite pentru voi, vă scoate la plimbare, să plecaţi în excursie. O să vă canalizaţi eforturile într-un nou proiect care să vă scoată din zona de confort şi totuşi să vă descurcaţi fără probleme, c-aveţi o construcţie serioasă, rezistentă.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

O să apară din senin, o să vedeţi, o invitaţie la mare, la munte, la distracţie, ca să refaceţi gaşca de altădată şi să schimbaţi idei, strategii. O să deveniţi interesaţi de un nou domeniu de studiu, pot fi un masterat, doctorat, şi să vă oferiţi şansa unui salariu mai mare, să aveţi un nivel de trăi mai ridicat.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să puneţi umărul la un proiect particular care v-ar aduce beneficii sufleteşti, posibil şi financiare. O să vă mai echilibraţi din punct de vedere financiar, vă găsiţi un extrajob care o să vă completeze golurile care vă creau o frustrare continuă.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să încropiţi un parteneriat de afaceri şi o să vă înţelegeţi în formula respectivă, o să câştigaţi bani frumoşi. Poate daţi de un job particular, care să vă asigure acel venit care vă lipsea şi fără de care nu vă puteaţi mişca în weekenduri, să plecaţi la distracţie prin ţară, în afară.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

O întâlnire care o să vă răscolească frumos sufleteşte şi o să ştiţi cu ce fel de sentimente vine spre voi omul iubit. Se-ntâmplă tot felul de lucruri care vă iau prin surprindere şi o să aveţi reflexe bune ca să le faceţi față, să aveţi parte de câştiguri.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Relaţia cu fiinţa iubită se va regla din mers şi o să fie linişte şi pace acasă, armonie, iar unii dintre voi veţi face pasul decisiv spre căsătorie. Întrevedere cu cineva care vă oferă un job, să lucraţi şi în particular, la o adică, să vă sporiţi veniturile şi-o să fie o reuşită.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E bine să vă-ngrijiți de sănătate ca să puteţi munci, să mai faceţi şi alte lucruri care vă fac plăcere - să vă păstraţi tonusul. Se poate să puneţi la cale un proiect care să v-aducă bani, să vă deschidă şi nişte uşi, să treceţi într-o altă clasă valorică, să străluciţi, să atrageţi toate privirile.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Aţi putea legaliza un act, o situaţie, şi să vă angajaţi undeva sau să vă mutaţi la altă adresă, schimbările se ţin lanţ. O să tot adunaţi bani în perioada asta şi o să vă cumpăraţi diverse lucruri cu care să-i faceţi fericiţi pe ai voştri, inclusiv nişte bilete de minivacanţă, într-o staţiune de agrement.