Berbec(21 mart. – 20 apr.)

Ești în fruntea tuturor în această perioada promițătoare și te prinde foarte bine chestia asta. Gravitezi în mod natural către mai multe responsabilități și dai dovadă de mai multă maturitate. Deși competiția la sânge nu-ti stă în fire – îți place la nebunie lucrul în echipa – ai toate motivele să tinzi către prima poziție și să pleci acasă cu premiul.

Taur(21 apr. – 21 mai)

O ușă se deschide aproape ca prin magie în fața ta, ceea ce înseamnă că trebuie să-ți asumi riscul de a păși în necunoscut. Nu e ușor, mai ales pentru tine, care ești uneori poate excesiv de precaută, dar universul aplaudă curajul și vei avea doar de câștigat dacă riști să mergi pe mâna drumului deloc umblat. Nu-ți fie frică și renunță – măcar acum – la timiditatea care-ți este caracteristică. Meriți norocul care te așteaptă.

Gemeni(22 mai – 21 iun.)

Capacitățile tale intelectuale sunt mai bine puse la punct ca niciodată și toată lumea pare să-ți pună la picioare o plajă deosebit de largă de oportunități, mai ales în ceea ce privește viața profesională. E timpul perfect să aduni calificări în plus, să duci la bun sfârșit proiecte dificile, să flirtezi cu o nouă carieră și în general să-ți pui mintea la contribuție. Această perioadă e o binecuvântare pentru tine, așa că profită de ea cât poți de mult.

Rac(22 iun. – 22 iul.)

Intri într-un capitol liniștit al vieții tale, dar totul depinde de cum abordezi echilibrul fragil dintre muncă și relaxare. Îți clocotește un pic mai mult sângele în vine, mai ales că e o perioadă în care te încăpățânezi să faci un audit intern al propriei vieți și al scopului tău pe această lume. Nu te ambala prea tare. Bucură-te de momentele din ce în ce mai numeroase de liniște pentru că ai nevoie de ele, având în vedere că vii după o perioadă deosebit de încărcată.

Leu(23 iul. – 22 aug.)

Te simți un pic mai bine? Ar trebui, mai ales având în vedere toate procesele de căutări și autoanaliza prin care ai trecut în ultima perioadă. Ai muncit mult cu tine – în spatele cortinei – iar lucrul acesta se vede în tonusul tău emoțional. Acum îți dai seama că de fapt ești ok și că te simți bine. Atât de bine încât urmează o perioadă importantă de evoluție rapidă, mai ales în ceea ce privește relațiile și legăturile cu cei din jur. Încropește asocieri plăcute cu cât de mulți oameni poți. Sunt aici să te ajute – fiecare în felul său.

Fecioară(23 aug. – 21 sept.)

Încearcă să nu te mai gândeșți atât de mult la tot ce ți se întâmplă. Despicând firul în patru și analizând la sânge fiecare mică problemă nu te va ajuta să o rezolvi mai repede. Răspunsurile își fac loc încet și sigur în apele tulburi ale subconștientului, dar nu ești încă pregătită să le privești în ochi. Adevărul e că până și un moment scurt de contemplare tăcută te poate ajuta enorm. Nu e momentul să sapi mai adânc, ci doar să aștepți.

Balanță(22 sept. – 22 oct.)

Cine a spus că ținutul de mâna e doar pentru iubiți sau întâlniri romantice? Apreciază puterea atingerilor. Terenul e fertil pentru conexiuni profunde cu un număr mare de oameni care-ți vor doar binele. Rămâi în contact cu fiecare dintre ei și arată-te disponibilă să asculți și să oferi o îmbrățișare sau un umăr de plâns. Ești foarte bună la asta.

Scorpion(23 oct.– 21 noiem.)

 Să pui frână în mijlocul unei curse de mare viteză nu e ușor, dar uneori e necesar. Dacă n-ai cum să respiri, vei sfârși la pământ, blestemându-ți zilele și lingandu-ți rănile. Dacă ești atentă la ceea ce ai nevoie în fiecare moment, vei ști când trebuie să încetinești și să abordezi viața cu mai mult calm și mai multă obiectivitate. Știi și tu că următorul capitol îți pregătește multă intensitate, deci acum e momentul să-ti tragi sufletul.

Săgetător(22 noiem. – 20 dec.)

O mică și neașteptată comoție de planete te împiedică să faci următorul pas în călătoria pe care ai început-o o dată cu venirea noului an, dar această amânare se transformă în ingredientul principal pentru un progres mult mai pașnic în viitorul apropiat. Vezi-ți de treaba ta cu calm, rezolvând ce ai de rezolvat, și nu te lăsa călcată pe bătături de amânări. Totul se va rezolva în curând, fără mari probleme.

Capricorn(21 dec. – 19 ian.)

Trebuie să aibă un scop, o ordine și să fie sub controlul tău, nu-i așa? Altfel care-i sensul? Iartă-te pentru că pui la îndoială aproape totul luna asta, mai ales că problemele de care te loveșți par destul de enervante în acest punct. Zilele mai puțîn bune au un sfârșit. Ține minte asta in fiecare moment și hrănește-ti răbdarea – vei avea nevoie de ea.

Vărsător(20 ian. – 18 febr.)

Dacă mergi în direcția potrivită, mergi către un loc fără regrete. Au loc schimbări subtile în viața ta iar presiunea pe care o resimți se va ridica în curând de pe umerii tăi. Dacă lucrul acesta nu se întâmplă, ajustează-ți comportamentul. Analizează-ți slăbiciunile și atitudinea ta de zi cu zi și fă modificările necesare. Ești omul cu soluțiile, nu-i așa?

Pești(19 febr. – 20 mart.)

Cam mulți oameni vor să plângă pe umărul tău luna asta, așa că ai grijă câtă apă la moară le dai. Faptul că eșți că un burete pentru poveștile triste și ai un munte de empatie nu te ajută întotdeauna din punct de vedere emoțional. Pune niște limite – repede – și vei avea doar de câștigat. Nu e că nu-ți pasă, dar dacă sfaturile tale oricum nu sunt ascultate, nu ai de ce să te încarci curesursele emoționale. suferință tuturor celor din jur. Petrece mai mult timp singură, gândindu-te la ce e mai bine pentru ține, în loc să-ți  în loc să-ți irosești resursele