Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Vin bani de la serviciu poate, e posibil şi din particular, din colaborări şi o să vă rotunjiţi veniturile. O să puneţi nişte lucruri la punct, luaţi semnături, vă recuperaţi banii de care-aveți nevoie ca de aer în perioada asta şi o să faceţi progrese pe mai multe planuri.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Se-ntâmplă ceva nou care să vă menţină interesul viu şi se poate să vă refaceţi viaţa de cuplu, să vă-ntemeiați o familie. Se poate să vă alăturaţi unui grup care luptă pentru o cauză şi o să vă folosiţi tot potenţialul de imagine ca să atrageţi oameni, resurse care pot fi de ajutor.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

Aveţi ceva pe suflet de care puteţi scăpa dacă vorbiţi deschis cu persoana care v-a pricinuit o supărare sau o stare de confuzie şi o să fie bine după. Poate vă cumpăraţi o maşină sau în cel mai bun caz o primiţi cadou şi o să trebuiască, poate, să urmaţi şi şcoala de şoferi, unii dintre voi.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O să ieşiţi diseară cu grupul şi or să vi se alăture şi alţi prieteni pe care-o să-i cultivaţi de-acum încolo. O să nimeriţi poate nişte bilete de cazare să plecaţi pe undeva în week-end, la distracţie, să vă bucuraţi de un anturaj pe gustul vostru şi de peisaje de excepţie.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Vi se recunosc nişte merite, o să căpătaţi poate alt statut, o să fie un câştig de imagine pe care o să vă străduiţi să-l păstraţi. Se poate să reapară cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să vedeţi cum staţi cu timpul şi cu cheful de muncă peste program şi poate va-ncumetați.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Vi se returnează nişte bani cu care o să vă puteţi mişca, să luaţi şi lucruri scumpe, să plecaţi şi în plimbare la sfârşit de săptămână. O să-i daţi de capăt unei chestiuni mai vechi şi se va stinge un conflict cu vreun partener de afaceri, sau cu un angajator şi o să daţi drumul proiectelor noi.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

O să realizaţi cât de mult vă lipseşte o persoană anume şi o să vă gândiţi serios la căsătorie, dacă se întrunesc toate condiţiile. Se poate să negociaţi un contract înainte de a-l semna, ca să vă fie luate în calcul condiţiile, să nu munciţi cu inima strânsă, că nu e genul vostru.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Relaţia cu partenerul avansează spre o căsătorie şi o să fie şi la voi confort sufletesc, şi n-o să vă mai simţiţi singuri. O să revizuiţi mai multe acte, pentru că s-or fi strecurat greşeli, şi o să puneţi totul cap la cap să faceţi ordine în hârtii, să nu se lase cu amenzi.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate daţi drumul imaginaţiei şi lucraţi la ceva care va scoate la iveală talentele ascunse şi o să le puteţi valorifica, să câştigaţi bani. Poate n-aţi încheiat lucrările de-acasă, încă mai durează, or să mai fie şi bani de dat, evident şi o să iasă frumos, cu toate prelungirile.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E posibil să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi să trăiţi la maximum fiecare clipă c-aveţi nevoie de perechea de suflet. O să faceţi probabil, o rezervare pentru week-end să plecaţi la munte, sau în afara ţării, într-un voiaj romantic, să vă bucuraţi de intimitate şi de peisajele de vis.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

O să mai cumpăraţi câte ceva pentru casa şi dacă mai aveţi şi altele de luat, poate le lăsaţi pentru luna viitoare sau începutul anului viitor. Poate vă-nscrieți la mai multe cursuri, urmaţi două facultăţi să vedeţi dacă merge şi dacă nu, o alegeţi pe cea care va place cel mai mult.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

E posibil să câştigaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să vă chivernisiţi banii încât să ieşiţi în week-end pe undeva. O să funcţionaţi bine în formula de grup şi o să aveţi rezultate de top, să fie o ascensiune în carieră, după o perioadă de muncă multă, dar fără satisfacţii profesionale.