Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să lucrați cu cineva din altă țară, sau e o persoană care vrea să fiți împreună, ca soț și soție și v-așteaptă acolo. Întrevedere cu cineva care-și serbează poate ziua de nume, sau insistă să lucrați împreună că i-oți fi promis și o să vedeți dacă rămâne-n picioare decizia voastră.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Invitație specială la ziua cuiva de naștere, ori de nume și o să va treziți și cu vreo ofertă de afaceri, printre altele. O să luați parte la un eveniment, poate țineți și vreun speach, relationati cu oameni care or să facă parte din echipa voastră de lucru și o să fie un succes.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să dați ochii cu cineva care-așteaptă un răspuns de la voi și o să lămuriți o chestiune de ordin sentimental. Se poate să vreți o mărire de salariu, ori altceva care să compenseze un efort pe care-l depuneți de multă vreme și o să se rețină ce vă doriți  dar mai aveți de așteptat până să și primiți.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Poate vă bate gândul să legalizati o relație sentimentală, poate mai mult pentru faptul că vă doriți copii. Se-ntâmplă ceva nou, vine cineva de departe, și poate vă faceți planuri de conviețuire, să formați o familie și să va mutați în altă casă.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Ați avea de încasat niște bani și să vă pregătiți de o mutare, să vă luați altă casă. O să primiți o invitație la ziua cuiva, poate în altă localitate, la munte, undeva, sau în alt oraș din lume, și o să fie o aventură turistică.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Relația cu partenerul de cuplu traversează o perioada mai zgomotoasă, dar o s-o puteți ține în frâu. E posibil să legalizati niște acte și să avansați pe scară ierarhică, să plecați la o bursă dacă sunteți interesați de așa ceva și să obțineți o specializare, un titlu.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E cineva care vrea să vă cunoască mai bine și vă scoate în oraș ca să fiți mai în largul vostru. O să puneți în balanță avantajele și minusurile că să știți ce să alegeți în cazul unui contract care v-ar aduce bani mulți, dar cine știe ce hibe are.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Foarte posibilă o reconciliere cu cineva pe care n-ați putut să-l iertați că v-a greșit și o să fie bine de data asta. Poate-aveți un sărbătorit în familie, îi chemați pe prieteni și pe rude și o să vă bucurați de o atmosferă caldă alături de oameni pe sufletul vostru.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Poate le faceți o vizită unor rude care v-așteaptă de la Crăciun, Anul Nou și n-ați reușit s-ajungeți. O să dedicați mai mult timp prietenilor, iar la serviciu va fi o atmosferă mai plăcută, lucrați poate în alt registru creativ și o să pară mai ușor totul.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Sfera sentimentală e degajată și o să-ntalniti pe cineva care să vi se potrivească, să puteți forma un cuplu fericit. Va duceți la o întâlnire amicală și o să va puneți la curent cu noutățile, aflați și cu cine v-ați mai putea asocia, ca să prindeți un proiect pe bani mulți.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

E cineva care și-a tocit răbdarea așteptându-vă și o să va gândiți bine de tot dacă vă-ncumetați la o relație, sau vă țineți departe. E bine să apelați la fler ca să știți dacă o anume ofertă de afaceri e pentru voi, sau lăsăți-o că vine alta mai potrivită și poate mai rentabilă financiar.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate vă luați altă mașină c-o să plecați la drum lung și-aveți nevoie de siguranță la volan, pe șosea, o să faceți un efort financiar. O s-aveți mai multă energie, o să dați lovitura în afaceri, o să faceți lucruri interesante care să vi propulseze în carieră, și să fie o emancipare.